Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
5 minutes reading time (950 words)

Efterårs nyhedsbrev

IMG_0492

Covid 19.

Så er vi desværre på retræte med hensyn til vores frihedsgrad. Forsamlings forbuddet er skærpet og det har fået store konsekvenser for vores klub, også RON er aflyst. Dog afholdes et NCM RON, men det er jo kun en lille trøst finansielt. Men det styrker da vores klubsammenhold. 


Team Q.
Vi ser mere til Team Q til træning tirsdag, torsdag samt søndag, nu efter der ikke trænes om lørdagen. Dejligt at vi alle kan del interessen for cykling. Jeres tøjfarver giver lige et ekstra pift i gruppen, I ser fantastiske ud.

Bike Burger & Beer.
Vi gentog tidligere års succes, den 5-9 er dagen for arrangementet.
Vi blev mere en 60 der deltog og på trods af lidt regnbyger på vores tur, blev det en stor succes. Tonny Pedersen havde sørget for god mad og vores tidligere formand sikrede god øl i flere procenter. Engelsk Brown Ale, Mørk stærk belgisk ale og Weissbeer. Fantastisk øl.
Tusinde tak til alle for at støtte op om vores klub.

Video konkurrence for Din Bilpartner
Vores initiativ gav pote, vi fik flest stemmer med hensyn til mest sete video så vi vandt 4 dæk til en værdi af 6000 kr. dækkene blev bortauktioneret på vores hjemmeside og her bød Kjeld Poulsen højest med 3300 kr. mange tak til Kjeld for din støtte til klubben og tillykke med de nye dæk.

Klubmesterskab den 10-9 2020.
Tak til John Betjent for et god planlagt og afholdt arrangement.
Det var en fantastik aften, vejret var perfekt og der var ovenikøbet tilskuere. Villy Rasmussen samt Michael Jacobsen med frue, var ude at se på.
Team Q blev det Anette Bay.
På hold 1 blev det Henrik Sass.
Hold 2 blev det Kim Stennicke.
Hold 3 blev det Dennis Jeppesen.
Hold 4-5 blev det Kaj Nielsen.
Betjenten havde sørget for gaver, stort tillykke til alle vinderne.

Rundt om Næstved.
Den 27-sep-2020, blev der afholdt NCM RON, da forsamlingsforbuddet forhindrede os i at arrangere et større løb. På RON udvalgets vegne, vil jeg sige mange tak for deltagelse ved NCM RON 2020. vi var ca. 20 deltagende, der kom med godt humør og gode ben. Brian, Kjeld og undertegnede havde sørget for drikke og lidt at spise. vi fik desværre ikke overholdt starttidspunktet kl. 10:00, så Jan og Britta, kørte alene rundt. Undskyld for det.

Kaptajn møde efter sommerferien.
Kaptajn mødet blev afholdt den 21-sep-2020, der var 100% tilslutning med 21 fremmødte. Mødet blev styret af Michael Olsen og det var et meget produktivt møde. Der er etableret en Facebook gruppe for kaptajnerne, hvor det er meningen der skal udveksles information og dele erfaring samt diskutere initiativer. Kaptajn gruppen skal mødes 2 gange om året, i marts og inden sommerferien. Formand for gruppen er Jørgen Groth. I kan snart læse hvad der blev besluttet samt kommende initiativer. Mange tak til Morten Bo Hansen for sandwich.

Klubture 2020, 2021
MTB-tur med De fire færger.
På trods af udsigt til massivt regnvejr, drog 15 medlemmer afsted nordpå. Der blev delt i 3 hold. Der var planlagt til mindste detalje, således var der følgebil med, Freddy og Jan var chauffører. Frokosten blev indtaget i henholdsvis Rørvig eller Hundested. En rigtig fin tur uden uheld.
Colmar er stadig på agendaen for 2021 og hvis den kan gennemføres, vil der blive åbnet for tilmeldinger igen.

MTB sæson
Vores MTB-udvalg har igen skabt et fantastisk fundament for en rigtig god sæson, der er allerede 4 arrangementer i kalenderen vedr. MTB, jeg kan se der er en del der har meldt sig til allerede. Men som Henrik Mathiesen altid skriver, "der er plads til mange flere". Jeg personligt glæder mig også til at deltage i Claus Lücking og Jan Stifinders MTB-teknik hold.

E-cykling
Vi nærmer os tiden hvor vi tager hjemmetræneren i brug. Kasper Møller har opfordret til at vi opretter NCM E-bike ture. Det syntes jeg er en rigtig god ide og vi få oprettet en NCM e-bike gruppe og får meldt deltagere ind i gruppen. Så vil der blive oprettet "meetups" i Zwift companion appen, så vi kan træne sammen.

Nyt fra bestyrelsen.
Vi har afholdt 1 bestyrelsesmøde, referat er på hjemmesiden og kan findes der. Som allerede kommunikeret blev der besluttet oprettelse af nye pokaler Årets ildsjæl samt Årets Kaptajn, som der nu samles indstillinger ind til. Claus Lücking har meddelt at han ikke længere vil besidde rollen som Webmaster, Jens Andersen har lige ledes meddelt at han stopper som kasser. Vi leder efter afløsere og ser gerne at der er frivillige i klubben der har lyst til at give en hånd med. Tag kontakt til mig eller en i bestyrelsen, hvis I vil høre mere om opgaverne. Vi arbejder på at få flere sponsorer til at støtte os, på nuværende tidspunkt har vi 7 betalende.
På grund af Covid 19 har bestyrelsen besluttet at finde en backup løsning for Colmar turen, hvis vi ikke må rejse. Jeg kommer tilbage til dette senere, når vi har en løsning.
Den 18-11-2020 afholder vi medlemsmøde, kalenderen på hjemmesiden er opdateret med det. Agenda følger.

Fra formanden.
Jeg vil gerne opfordre til at vi får en bredere fordeling på vores hold ved vore træninger. Vores dygtige kaptajner vil fokusere på dette fremover, men alle kan medvirke. Reflekter over jeres egen form, mærk efter om I er klar til at prøve holdet over, eller om man har en periode hvor man skal restituere og dermed køre med holdet under. Alle har mest gavn af at køre på det hold med mest ensartethed.
Klubtøj, vi har nu haft den nuværende model i ganske lang tid og jeg vil gerne opfordre til at vi primært anvender den. Det ser rigtig godt ud når vi kommer ens klædt på.
MTB - er du til teknik og singletrack?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com