Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (338 words)

"Forårsløb" 2020

Betjenten_paa_foraarsloeb_2020

Så blev det søndag den 19. april 2020, og jeg var jo tilmeldt 90 km, eller det skulle jeg have været som tak for hjælpen sidste år. En næsten gratis tur, det skulle da udnyttes, så jeg kørte til vores startsted ved Næstved Firma Sport, hvor jeg startede computeren, og så afsted det gik.

Det første stop blev ved vores normale depot ved Feddet. Der var ikke så mange, så derfor optog jeg en lille video. Det var gået godt til 1. depot, så efter et kort hvil, en banan og en kig ude over Præst Fjord, så op i sadlen igen og afsted til 2. depot i Hammer.

Jeg ankom til det 2. depot efter 2 timer og 18 minutter. Der fik jeg igen et lille hvil og en banan. Der var heller ikke det sædvanlige loppemarked i byen, så ganske fredeligt at sidde der og få en snak med sig selv. Det blev til en lille video, og så afsted igen.
Vinden var blevet lidt kraftigere og den var nu resten af turen fra siden eller skråt forfra. I Næstelsø mødte jeg Stifinderen, så det nærmest først da vi have passeret hinanden. Jeg fik passeret skiltet under 10 km på 2 timer og 50 minutter. Det virkede lovende, da jeg nåede skiltet 5 kilometer til mål på lidt under 3 timer. De sidste 5 km tog ca. 10 minutter, så det blev et snit på 28,3 km i timen. Nogenlunde når man er alene. Ruten var præcist 90,02 kilometer på min computer, så den opmåling kan vores "gamle" formand godt være bekendt.
Det blev alt i alt en fin tur, hvor jeg kun mødte ganske få andre ryttere. Så dog en flok på 10-12 ryttere i flok nede på Præstø Strandvej, det er dårlig stil, når nu vi har fået at vide, at vi ikke skal køre sammen i større grupper, ja faktisk ikke køre sammen over hoved indtil videre.
Vi ses forhåbentlig til Forårsløbet 2021.
Betjenten

​Starten går

Hammer Kirke

Pitstop

Corona Stjerneløb
MTB klubtur til Laholm
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Husk

 

Træning fra 1. april

Vi er nu tilbage i Rådmandshaven. Træning tirsdage og torsdage kl. 18:00. Søn- og helligedage kl. 9:00.
Team Q onsdage kl. 17:30 og lørdage kl. 9:00.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen
Dennis Ango Jeppesen
Jørgen Groth
Susanne Boesen
Christina Nielsen
Ole Hald
Helle Skovdal
Helle Holm

Næstved Cykel-Motion på strava.com