Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (338 words)

"Forårsløb" 2020

Betjenten_paa_foraarsloeb_2020

Så blev det søndag den 19. april 2020, og jeg var jo tilmeldt 90 km, eller det skulle jeg have været som tak for hjælpen sidste år. En næsten gratis tur, det skulle da udnyttes, så jeg kørte til vores startsted ved Næstved Firma Sport, hvor jeg startede computeren, og så afsted det gik.

Det første stop blev ved vores normale depot ved Feddet. Der var ikke så mange, så derfor optog jeg en lille video. Det var gået godt til 1. depot, så efter et kort hvil, en banan og en kig ude over Præst Fjord, så op i sadlen igen og afsted til 2. depot i Hammer.

Jeg ankom til det 2. depot efter 2 timer og 18 minutter. Der fik jeg igen et lille hvil og en banan. Der var heller ikke det sædvanlige loppemarked i byen, så ganske fredeligt at sidde der og få en snak med sig selv. Det blev til en lille video, og så afsted igen.
Vinden var blevet lidt kraftigere og den var nu resten af turen fra siden eller skråt forfra. I Næstelsø mødte jeg Stifinderen, så det nærmest først da vi have passeret hinanden. Jeg fik passeret skiltet under 10 km på 2 timer og 50 minutter. Det virkede lovende, da jeg nåede skiltet 5 kilometer til mål på lidt under 3 timer. De sidste 5 km tog ca. 10 minutter, så det blev et snit på 28,3 km i timen. Nogenlunde når man er alene. Ruten var præcist 90,02 kilometer på min computer, så den opmåling kan vores "gamle" formand godt være bekendt.
Det blev alt i alt en fin tur, hvor jeg kun mødte ganske få andre ryttere. Så dog en flok på 10-12 ryttere i flok nede på Præstø Strandvej, det er dårlig stil, når nu vi har fået at vide, at vi ikke skal køre sammen i større grupper, ja faktisk ikke køre sammen over hoved indtil videre.
Vi ses forhåbentlig til Forårsløbet 2021.
Betjenten

​Starten går

Hammer Kirke

Pitstop

Corona Stjerneløb
MTB klubtur til Laholm
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com