Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
4 minutes reading time (776 words)

God Jul - og nyheder fra bestyrelsen

IMG_5898

​Der kunne måske være nogen som synes denne blog består af for megen tekst og for få billeder. Derfor vil jeg skynde mig at ønske jer alle en rigtig god jul og et godt nytår! Tak for mange gode timer sammen på landevejen og i skoven i 2018 og tak til alle jer der har gjort de mange aktiviteter mulige! Lad os gøre 2019 til endnu et godt år i klubben.

På medlemsmødet i november efterlyste vi gode forslag til anvendelse af vores midler. Det sker efter at vi endnu en gang kan se vi ender med større overskud på bundlinjen end egentlig ønsket. Der kom mange gode forslag og vi har skyndt os at sætte gang i nogen af dem:

Vores to ugentlige biking events er blevet en succes og der er heldigvis rift om pladserne. Vi udvider derfor med 3 pladser hver mandag fra 1. januar hos Happy2Fitness.

På mødet ønskede en del større rabat på klubtøj. Det har vi sat i gang således at alle - både nye og nuværende medlemmer - får 50% rabat. Det er allerede gennemført i den ordre der nu kan bestilles fra på hjemmesiden og som har deadline 28. februar 2019. Således kan en kortærmet trøje nu købes for under kr. 150,- og et par korte bukser med seler koster kr. 204,-. Dertil 5% i pakning og forsendelse.

I øvrigt er der lidt ændringer til klubtøjet - de mange forskellige typer vinterjakker er erstattet af en enkelt og den tynde overgangstrøje er ny kvalitet. Vi får snarest prøver hjem på disse.

I mange år har vi kørt med at der er blevet givet tilskud til udvalgte løb. Nu åbner vi for at der for 2019 er tilskud til alle motionsløb som starter og slutter inden for landets grænser. Det gælder både på landevej og på MTB men ikke til vores egne to løb. Som nu, er det maksimale tilskud der kan opnås til deltagergebyret kr. 200,- Og vi fortsætter med at der naturligvis skal stilles op for Næstved Cykel-Motion i startlisten og der skal køres i klubtøj. Man behøver ikke længere tilmelde sig før løbet på vores egen hjemmeside - man skal blot udfylde denne formular når man er kommet hjem fra løbet. Ønsker man også tilskud til transport så skal man dog senest ved tilmeldingsfristen til løbet udfylde en anden formular, hvorefter dem der skal ud til et løb kan koordinere transporten og fylde bilerne op ved at se, hvem der ellers skal afsted. Den formular finder du her og her vil du kunne se, hvem der skal afsted og ønsker samkørsel. Samme sted kan du i øvrigt vedligeholde kørsel, hvis der skulle ske ændringer. Husk at klubben råder over 4 cykelholdere til montering på krogen af en bil - hver kan medføre 4 cykler. Netop tænkt til brug ved kørsel ud til løb.

Taksterne røres der ikke ved; vi giver fortsat statens laveste takst i km. og kr. 100,- pr. bil ved bro/færge pr. overfart. De to nye formularer findes naturligvis også på vores hjemmeside via "Jeg er medlem" når du er logget ind.

Vi har sat tilskud op til de officielle klubture til kr. 750,- pr. deltager. For 2019 gælder det turen i Kr. Himmelfartsferien og turen til Bornholm i august. Vi håber på den måde at rigtig mange vil med og det i hvert fald ikke er økonomien som holder nogen tilbage.

Også i 2019 bliver der klubaftener af forskellige slags. I februar kører vi "Sådan sidder du korrekt på din cykel" med Kim Høse to forskellige lørdage. Se en anden nyhed om dette. Mange er allerede tilmeldt men der er fortsat ledige pladser. Klubben giver tilskud og det koster derfor kun kr. 50,- at deltage.

I marts bliver der en klubaften d. 5. marts med Magnus Brinch Larsen fra Cycling Power i Roskilde. Aftenen kommer til at handle om struktureret træning i en klub og ligger fint i forlængelse af initiativet fra i år med struktureret træning hver anden uge i foråret. Et initiativ der i øvrigt fortsætter i 2019 ved træningsudvalget.

Også i marts er der værkstedsaftener - en for pigerne og en for drengene; der er ledige pladser begge gange og det er gratis at deltage. D. 12. marts er der generalforsamling.

Næste fællesarrangement er i øvrigt Nytårsturen på MTB, hvor vi i 2019 som noget nyt mødes og ønsker hinanden et godt nytår til lidt boblevin og kransekage ved "Fruens Ly" i Fruens Plantage efter en ikke alt for lang tur ud i naturen. Og d. 26. januar følger et nyt arrangement i MTB udvalgets velbesøgte række - turen til Køge ås - måske med nyheder, hvem ved?

D. 8 januar kan du komme gratis i Næstved Arena og se basket ball. Se hjemmesiden og tilmeld dig der.

Årets første klubtur går til Haderslev
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Johnny Burkal Ramsing
Susanne Rehn
Rasmus Møller
Marianne Holm
Adam Kongstad
Ole Marboe
Michael Trantoft Andreasen
Martin Wolter Kaas Nielsen
Anita Bigum
Allan Nielsen
Martin Gutzon Dueholm
Leif Olsen
Torben Adeler
Lisbeth Sejersbøl
Per houborg

Næstved Cykel-Motion på strava.com