ABA3A32F-B9DF-4159-BF79-F2238FE05A8D

Vi har efterhånden en flot tradition for et højt aktivitetsniveau. MTB ture om vinteren og en om sommeren. Struktureret træning. Klubture. Forårsløbet og Rundt om Næstved. Bike, beer & burger. Lange træningsture og ture til Hallandsåsen. Daglig træning. Og meget andet!

Men vi er blevet færre over et stykke tid til at tage os af planlægningen og det praktiske. Du må derfor gerne overveje, hvor du kan give en hånd med. Jep - dig der sidder og læser dette nu! Naturligvis ikke dig der allerede er med i et udvalg eller har været det for nylig.

Det er ikke alle "jobs" der er lige tidskrævende. Faktisk kræver de fleste poster ikke meget mere fritid end den der i forvejen bruges på træningen. Og det er ikke nogen ulempe at være relativt ny i klubben.

Kontakt mig, så vi sammen kan finde den post i et udvalg der interesserer dig mest og hvor netop dine evner folder sig bedst ud. Jeg lover du også får noget igen i form af sjove timer med gode klubkammerater. Endvidere tilbyder vi uddannelse som f.eks. træner eller kaptajn, hvis det er der dine ønsker til medvirken ligger.

Skriv til formand@naestved-cykel-motion.dk eller giv mig et ring på 2543 8823. På forhånd tak.