Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (325 words)

Kan/skal du hjælpe ved Forårsløbet i år?

131

Vi er klar over at vores to åbne løb ligger forholdsvis tæt på hinanden og vi dermed trækker på jeres hjælp inden for kort tid. Det er der ikke så meget at gøre ved; de to løb er en del af vores identitet og er med til at gøre at vi fortsat kendes som en stor og aktiv klub, hvor nye medlemmer derfor hvert år kommer til og giver mulighed for at vi kan dele gode hold og holde et højt aktivitetsniveau.

Derfor spørger vi allerede nu til hjælp ved Forårsløbet - der i år finder sted d. 15. april - altid den tredje søndag i april. Cirka en tredjedel har netop modtaget e-mail om det, da I har fødselsdag et sted mellem d. 11 og d. 20 i en måned. På den måde deler vi os op i tre nogenlunde lige store dele og kan fordele os så man kan køre løbet to år og hjælpe det tredje. Så retfærdigt som det kan blive. Vi håber meget at jer der i år er "tvunget med" vil prioritere at hjælpe klubben. Der er alt andet lige mange andre dage på året, hvor vi kan cykle på præcis de samme veje. Og alle der hjælper mens løbet finder sted får som vanligt mulighed for at vælge en gave efterfølgende; deriblandt mulighed for at køre gratis med det efterfølgende år. Der bliver også i år en "generalprøve" med forplejning før løbet.

Men vi skal også bruge folk om lørdagen - og hvis nogen af jer der ønsker at deltage i løbet kan hjælpe før eller efter løbet så er det også meget velkomment! Ligeså, hvis du bare gerne vil give en hånd med i løbet af dagen uden at du er udtrukket på fødselsdagen. Kender du nogen - familie eller venner - som er gode i et køkken eller med et kamera og som vil hjælpe - så vil det også være meget fint.
Send en e-mail med dit tilbud til løbsudvalget på lu@naestved-cykel-motion.dk. TAK!

Vigtigt - ny instruks for kommandoen "Linje".
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Lasse petersen
Allan Nikolajsen
Gudrun Höskuldsdóttir
Jimmy Hansen
Morten bo hansen
Anders valentin bigum
Michael Amstrup
Kasper Vest Nielsen
Claus Hansen
Mikkel Chor Møller
Tina Lundgren Tideman
Kasper Møller-Jensen
Frank Larsen
Simon Artmann
Erik Daugaard

Næstved Cykel-Motion på strava.com