Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
1 minute reading time (234 words)

Klubtøj - udsalg samt nye kvaliteter

IMG_6890

Hen over sommeren er der kommet nye og bedre kvaliteter på vinterjakker og vindveste. Antallet af forskellige jakker er samtidig skåret ned; de nye følger navngivningen for det øvrige sortiment således at Tech er den prisvenlige, Performance er den anbefalede og Apex er den til dig der vil betale for det aller bedste. Ikke alle typer varer findes i alle tre kvaliteter. Også den langærmede trøje er forbedret - den nye er varmere og nærmer sig en vinterjakke. Husk at det også er muligt at købe den almindelige trøje med lange ærmer - eller uden for den sags skyld.

Vi har taget udvalgte demo varer hjem; de kan ses og prøves hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Og de kan bestilles på den ordre der lige nu er åben via hjemmesiden og som har deadline for bestilling d. 20. august.

De nye varer betyder at vi samtidig sælger ud af demovarer fra de udgåede kvaliteter sammen med noget der er taget ud af sortimentet. Enhedsprisen er kr. 100,- pr. del. Du finder udvalget her. Giv besked til formanden, hvis du ønsker at købe noget - det er først-til-mølle princip. Som demovarerne, kan det ses og prøves hos Fri Bikeshop.

Vores udvalg af tøj med priser ligger i et nyt dokument der kan downloades fra hjemmsiden når man er logget ind. Af dokumentet fremgår det, hvilke demovarer der findes i hvilke størrelser. Samme sted ligger diverse vejledninger og størrelsesguides.


En tur til Østersøens perle
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. april (Foreløbig aflyst gr. Corona situationen)

Racercykel tirsdage og torsdage kl. 18:00 og søn- og helligdage kl. 9.
Rådmandshaven 20.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Jette Langhorn
Christian Fryd
Brian Hansen
Hanne Stegmann
Tom Block
Lars Jørgensen
Jakob Foss
Anders Larsen
Irene Hyltoft Thomsen
Britta Klinke
Lisbeth Serop Larsen
Hanne Jensen
Michael Nyvang
Lene Larsen
Inger Klæstrup

Næstved Cykel-Motion på strava.com