Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +

Klubtur Mallorca 2018

IMG_2072_reduceret

Som tidligere annonceret bliver der en tur til Mallorca i uge 19 2018. Der er nu så mange detaljer på plads at det er muligt at tilmelde sig. Herunder finder du mange informationer; der er endnu flere på http://www.cykelstig.dk/ - et selskab som har lang erfaring med ture som denne og som vi derfor har valgt som partner til turen.

Afrejse

Lørdag d. 5. maj 2018. Men er du forhindret i dette kan der vælges en anden ankomstdato.

Hjemrejse

Lørdag d. 12. maj 2018. Igen – passer det meget dårligt så kan du vælge en anden afrejsedato.

Hotel

Inkluderer overnatning, morgenmad og aftensmad. Prisen er kr. 649,- pr. overnatning i delt dobbeltværelse. MEGET lille eneværelse uden altan og begrænset havudsigt kan tilvælges for kr. 175,- pr. overnatning. Ønsker du at være alene i et dobbeltværelse koster det kr. 250,- ekstra pr. dag (forskellige værelsestyper kan forekomme).

Ved bestilling skal navn opgives på den du vil dele værelse med, hvis du ikke vælger enkeltværelse. Kender du ikke lige en der også skal med så giv besked til Tonny så vil han samle op på dem der mangler værelseskammerater og give besked. Tilmelding er først mulig når det er på plads. Du kan også søge makker i den hemmelige Facebook gruppe vi har oprettet til turen. Send anmodning om medlemskab til Tonny Pedersen eller Claus Lücking. I denne gruppe kan vi også holde styr på, hvem der vil med i et fastgjort opslag øverst.

Fly

Du kan vælge selv at stå for det eller du kan vælge at lade Stigs Cykelrejser stå for det ved at angive ønsket ankomst/afrejsetidspunkt under tilmelding. Det er billigst, hvis du selv står for det. Billetter kan købes p.t. fra kr. 1.262,- retur. Du skal købe fly billet til Palmas internationale lufthavn (PMI). Bemærk at de viste priser oftest ikke inkluderer bagage. Det skal tilvælges under købsprocessen.

Transfer til og fra lufthavn

Det står du selv for. Enten med en taxa til ca. 30€ - I kan splejse, hvis flere er med samme fly – eller med offentlige transportmidler til ca. 4€. Det er muligt at medbringe kuffert og evt. cykelkuffert.

Der kan også bookes en privat transport.

Se mere om det her.

Cykelleje/transport/opbevaring

Du kan enten benytte din egen cykel eller bestille leje af en carbon cykel med 11 gear i forbindelse med booking. Så er den klar når du kommer. Leje koster kr. 1.210,- for en uge + evt. forsikring kr. 115,-.
Gearing er 50/34 og 11/28. Se mere om det her.

Medbring selv pedaler; værktøj er på destinationen. Medbring ligeledes din hjelm.

I stedet for at leje kan du medbringe din egen cykel. Du kan så enten bestille plads til den i flyveren (koster ekstra) eller du kan lade et transportfirma som Stigs Cykelrejser samarbejder med, fragte den til Mallorca. Det koster kr. 950,- for begge veje. Dette bookes separat via dette link. Se flere detaljer her.

På hotellet stilles cykler i aflåst kælderrum – se mere om det her.

Cykelpakke

Ønsker du at cykle på Mallorca er en såkaldt "Cykelpakke" obligatorisk. Den inkluderer bl.a. opbevaring og sikring af din cykel på hotellet.

Vi anbefaler at du i første omgang booker "Basispakken". Når alle er tilmeldt kan vi se på om det ser ud til nogen fornuftige hold eller der er behov for en "Guidepakke" så man kan komme med på guidede ture sammen med andre i samme niveau. Naturligvis kan det også bestilles med det samme. Det er for egen regning og kan også bestilles dernede. Se mere om det her.

Udflugter

Tager du en partner med der ikke er cykelinteresseret arrangeres der to udflugter i løbet af ugen. De er med offentlige transportmidler; denne transport vil være eneste udgift. Den ene tur til Sóller med den gamle togbane, som er en rigtig hyggelig tur og den anden går til Incá som har Mallorca's største marked, med alt hvad hjertet begærer.


Priseksempel

Ved 7 overnatninger i dobbeltværelse med cykeltransport og egen booking af fly (Booking foretaget d 25. september 2017)

Hotel kr. 4.543,-
Fly ca. kr. 2.000,- inkl. 1 stk. bagage
Basis cykelpakke kr. 385,-
Transfer lufthavn ca. kr. 150,-
Cykeltransport kr. 950,-

I alt kr. 8.028,-
Tilskud fra klubben kr. 300,-

Slutpris kr. 7.728,-

Dertil kommer naturligvis evt. frokost samt drikkevarer mv. Bliver vi 15 eller flere fra klubben opnår vi en lille rabat som naturligvis kommer deltagerne til gode. F.eks. i form af drikkevarer på turen eller lign.

Booking

Følgende skal oplyses i forbindelse med booking af rejse – ud over navn, adresse, datoer o.lign:

  • Alder
  • Højde
  • Køn
  • Værelsestype: Dobbeltværelse, Lille eneværelse, Dobbeltværelse som enkeltværelse.
  • Navn på den du deler værelse med ved valg af dobbeltværelse.
  • Hjælp til flybestilling – hvis ja – ønsket rejsetidsrum på dagen.
  • Cykelpakke – vi anbefaler basispakken, hvis du vil cykle dernede.
  • Cykelleje ja/nej – hvis ja – ønsker du forsikring kr. 115,-
  • Bemærkninger: Skriv her, at du kommer fra Næstved Cykel-Motion.

Du booker rejsen her.

Fly kan f.eks. bookes via www.momondo.dk

Tilmeldingsfrist

Vi ved ikke, hvornår der er udsolgt. Men et godt bud kunne være, at hvis du er sikker på at du vil med – så booker du senest medio november. Bliver der pludselig kun et begrænset antal pladser tilbage, vil vi om muligt oplyse det på hjemmesiden under "Husk" oppe til venstre samt i klubbens normale Facebook gruppe.

Vintertræning på landevejen
 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 25. marts

Vi er tilbage på sommerkøreplanen med træning tirsdage og torsdage kl. 18:30 samt søn- og helligdage kl. 9:00. Er det helligdag på en tirsdag eller torsdag er det kl. 9:00. Grundlovsdag regnes som en helligdag i denne forbindelse.
Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Jakob Duemose
Dorte Hansen
Jacob Waagensen
Lisbeth Serop Larsen
Kim Bo Larsen
Poul-Erik Thomsen
Per Jakobsen
Bjørn Stæhr-Rousinger
Jimmy Oxenbøll
René Winther Larsen
Leif Christensen
Helle Roested
Poul Jensen
Gitte Buchholtz
Carsten Hyld

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com