Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (391 words)

Let's Go Cycling Friends!

2017-08-11-13_15_14-Bevg-dig-for-livet---i-Nstved-Cykel-Motion

Jeg tror vi alle sammen kender det: Det er weekend og man er inviteret til barnedåb, konfirmation – frokost eller andet og kan derfor ikke komme til træning søndag. Det er jo ikke en ulykke – det er en katastrofe!

Træningen må ikke svigtes og man triller en tur for sig selv lørdag. Måske en smule kedeligt når nu man nyder andres selskab (og deres føringer). Eventuelt annoncerer man turen på Facebook men den glider hurtigt ned på siden når nyt kommer til og man finder ikke rigtig ud af om der er nogen der vil med eller ej.

Her kommer en ny app i spil som jeg har givet input til de seneste måneder. Den er pæredansk med en knap så dansk titel: Go Cycling Friends.

Med denne kan du nu oprette en såkaldt "sort træning" og på samme tid invitere alle i gruppen Næstved Cykel-Motion. De vil så modtage en indbydelse på deres mobil meget tydeligt og kan melde til, hvis de vil med. (Man kan fravælge notifikationer men som udgangspunkt er det en god idé at have dem slået til; det er så at sige hele idéen at man automatisk bliver inviteret).

Der gælder foreløbig kun nogle få enkle regler: Vi henstiller til at der ikke udsendes indbydelser til ture i sommersæsonen på racer, hvor start tid ligger inden for +/- en time i forhold til normal træningsstart. Og tilsvarende for ture på MTB i vintersæsonen inden for samme interval. Begge dele for at fastholde at vi ønsker at der altid er træning i klubben på de tidspunkter vi har vedtaget. Det skal ikke komme an på om nogen melder til eller fra - samme forhold som vi efter bedste evne prøver at opretholde i vores Facebook gruppe.

Til gengæld er I meget velkomne til at invitere jeres andre cykelvenner med ind i vores gruppe; ryttere der ikke er medlemmer hos os. Jo flere vi kan blive til en sort træning jo sjovere. Og måske finder de så vej til vores klub en dag?

Jeg håber vi får mange ind i gruppen så den kommer til at virke effektiv. Du kan hente den til iPhone og Android via dette link – som samtidig melder dig ind i gruppen Næstved Cykel-Motion. Jeg håber app'en er så brugervenlig at en manual er unødvendig men stil gerne spørgsmål, hvis der er noget der virker uklart – eller ikke virker.

Vigtigt - ny instruks for kommandoen "Linje".
 

Kommentarer 2

Already Registered? Login Here
John Andersen - tirsdag, 12. september 2017 09:33

Kunne det være en ide at vi på et tidspunkt delte op i grupper, så man ikke inviterer til en "sort" tur, og så står man med de 5 hurtigste i klubben, så ved man godt det bliver en lang dag på kontoret. det kunne komme når vi har rigtig mange tilmeldte på App.en.
Man kunne også invitere med et gennemsnit og en længde, så man f.eks. skrev 28-30 km/t i snit og 2 timer, og så bør man selvfølgelig også holde det snit og timeinterval. Så vil man ikke blive fanget af, at stå med alt for forskellige ryttere.
Blot nogle tanker.

1
Kunne det være en ide at vi på et tidspunkt delte op i grupper, så man ikke inviterer til en "sort" tur, og så står man med de 5 hurtigste i klubben, så ved man godt det bliver en lang dag på kontoret. det kunne komme når vi har rigtig mange tilmeldte på App.en. Man kunne også invitere med et gennemsnit og en længde, så man f.eks. skrev 28-30 km/t i snit og 2 timer, og så bør man selvfølgelig også holde det snit og timeinterval. Så vil man ikke blive fanget af, at stå med alt for forskellige ryttere. Blot nogle tanker.
Claus Lücking - onsdag, 18. oktober 2017 16:51

Jo det er tanken med flere hold til foråret. Og jeg har allerede anmodet udviklere af app om at give mulighed for hastighedsintervaller i stedet for en fast gennemsnitsfart. Måske kan vi også ønske en tid i stedet for en afstand. Det undersøger jeg.

0
Jo det er tanken med flere hold til foråret. Og jeg har allerede anmodet udviklere af app om at give mulighed for hastighedsintervaller i stedet for en fast gennemsnitsfart. Måske kan vi også ønske en tid i stedet for en afstand. Det undersøger jeg.

Husk

 

Træning fra 1. september

Tirsdage og torsdage kl. 17:30 - søndage kl. 9:00
Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Erik Daugaard
Mie Olander Hjort
Brian Olander Hjort
Rie Stysiek
Patrycja Popowska
Jan Sønderstgård
Jesper Therbo
Thomas Olsen
Michael Andersen
Martin Augustinussen
Morten Hansen
Lissi Nielsen
René Madsen
Helge Hansen
Flemming Kildelund

Næstved Cykel-Motion på strava.com