Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (426 words)

MTB - De fire færger rundt om Isefjorden

3C9DD5A1-6C3F-4E6D-9F5C-8C80CC9B3753

Jeg troede klubturen til Haderslev blev foreløbig sidste gang jeg skulle jagte en færge eller et tog på cykel. Det skulle vise sig at være forkert. Vi havde kun 9 minutter til færgen til Orø sejlede da vi landede tæt på Holbæk havn for at deltage i klubturen "De fire færger - rundt om Isefjorden".

Men endnu en gang lykkedes det. Efter afgang købte jeg billetter til alle 21 deltagere samt til Freddy og følgebilen.

Orø blev hurtigt kørt over efter at vi var delt i to hold. Og vi var klar til næste overfart - endnu en kort sejltur til en lang tange af fastlandet der rager op i Isefjorden. Det var nok kort tid efter Tonny Pedersen havde sin første punktering. Men det er svært at huske, hvor de enkelte fandt sted... Jeg fik afprøvet et lappesæt til slangeløs med succes og vi kunne køre videre. Ca. 1 km. efter var den gal igen. Jeg var sikker på det var hullet fra sidst der ikke var tæt - men det var et nyt hul. Vi skød en ny lap i og kørte videre efter at Betjenten og Tonny igen havde testet armkræfterne med en pumpe.

Vi kom gennem meget fin natur; også et langt stykke på en ret usynlig sti i siv og græs langs vandet. Fremme ved sidste færge i Hundested måtte Tonny pumpe igen igen. Og hver gang han pumpede ringede hans telefon. Lidt sjovt sammentræf.

Ankommet til Rørvig fandt vi den obligatoriske Havnegrill mens det andet hold fortsatte. De havde vist madpakker med i baglommen. Grillen gik hurtigt tør for pølser så jeg slog mig på en udmærket bacon/cheeseburger. Op på cyklerne igen. Vi var noget efter tidsplanen så folk begyndte at blive lidt nervøse for om vi kom hjem i tid til folkeafstemningen. Ind imellem kom vi ud på stier der ikke fandtes i virkeligheden og vi måtte bl.a. forcere en dyb grøft.

Nogen blev efterhånden indhentet af træthed; vi nærmede os 100 km. på MTB'en. Jens kæmpede lidt med krampe og Søren Voltzmann led under at han var sulten da det andet hold kørte fra Rørvig - han havde planlagt at skulle med dem derfra.

Et par punkteringer mere hos Søren og Michael Andersen - så var vi tilbage på Holbæk havn og nåede også borgerpligten med afstemningen.

En rigtig god og anderledes tur i et område jeg aldrig har cyklet i før. Hvor er det fedt vi som klub er i stand til at planlægge sådanne events med flot opbakning. Tak til MTB udvalget for det gode initiativ!

En tur til Østersøens perle
 

Kommentarer 1

Already Registered? Login Here
John Andersen - Onsdag, 12. Juni 2019 20:10
Fint indlæg fra Formanden. Han glemte lige at Tonny også måtte pumpe fra Jægerspris til Kulhuse, hvor vi var ved at blive ædt af myg midt i en stor skov. Utroligt som de lette 200 grams dæk kan holde til så mange lapper. Godt arrangeret, og meget fint at

1

Husk

 

Træning fra 1. april (Foreløbig aflyst gr. Corona situationen)

Racercykel tirsdage og torsdage kl. 18:00 og søn- og helligdage kl. 9.
Rådmandshaven 20.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Jette Langhorn
Christian Fryd
Brian Hansen
Hanne Stegmann
Tom Block
Lars Jørgensen
Jakob Foss
Anders Larsen
Irene Hyltoft Thomsen
Britta Klinke
Lisbeth Serop Larsen
Hanne Jensen
Michael Nyvang
Lene Larsen
Inger Klæstrup

Næstved Cykel-Motion på strava.com