Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
1 minute reading time (276 words)

MTB - er du til teknik og singletrack?

9AAA4980-C943-44AA-BD7C-F7AD4B9396A0

De senere år har interessen for MTB kørsel i vinterhalvåret været støt stigende med muligheden for at vælge mellem forskellige hold om lørdagen.

Det er meget glædeligt.

Så måske er tiden kommet til at have et hold der har fokus på singletrack og tekniske udfordringer. Det har jeg haft en dialog med Stifinderen om over sommeren og vi er derfor igang med et træningsforløb hos DGI der handler om bedre teknik på sporet. Også Mogens Jensen er med på kurset.

Vi vil gerne give noget af dette videre til jer som har lyst til at lære teknik; bevares, jeg lover vi ikke selv mestrer alt det vi gerne ville - noget af det vil vi kun kunne fortælle jer om men på sigt kan vi måske også vise det ;-)

Vi lægger ud fra sæsonstart d. 3. oktober med det nye tiltag - fra begyndelsen bliver der ophold undervejs på turen, hvor vi hver gang vil repetere tidligere lærdom samt introducere og træne en ny disciplin indenfor teknikken startende med en god grundposition. Senere træner vi op og nedkørsler, svingteknik samt mindre hop og drops når vi føler os klar til det. Samme tid og sted som den øvrige MTB træning.

Initiativet er blåstemplet af MTB udvalget og vi tager naturligvis med på de ture der arrangeres af dette. Ofte er der jo fine passager med singletrack på disse ture. Vi kan jo komme med idéer til steder, hvor der er gode singletrack muligheder.

Ruterne bliver typisk tæt omkring byen på de officielle MTB spor og vil sjældent have længere varighed end to til to og en halv time.

Håber vi ses.

Stifinderen og den tidligere formand.

Efterårs nyhedsbrev
E-MTB erfaring af Mogens Petersen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com