Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
3 minutes reading time (509 words)

MTB klubtur til Laholm

IMG_0615

19 medlemmer var tilmeldt turen til Laholm og Hallandsåsen men et par afbud gjorde at 17 tog med til Sverige. Et godt stykke over forventning.

Der var lovet en del regn i den forlængede weekend men prognoserne blev ændret i sidste øjeblik og vi så ikke en dråbe de tre dage. Først 10 min. efter jeg var landet hjemme begyndte det at regne...

Vi havde været på vandrehjemmet før og følte os hurtigt hjemme og fik indlogeret os på værelserne. I tøjet og afsted på første tur fordelt på to hold. Ambitionsniveauet var sat højt med 80 km. første dag; 100 km. anden dag og mange den tredje dag. Det hold jeg var med på kørte mod vest da de to øvrige dage ville foregå på selve åsen. Der blev en del kørsel på asfalt; det havde været svært at se hjemmefra, hvilket underlag en vej eller sti har. Anyway - det måtte turplanlæggeren naturligvis ikke høre noget for ;-)

Det var tydeligt at Sverige også har fået meget vand i vinter; vi kom forbi tre vandkraftværker ved dæmninger, hvor der var vildt gang i den. Imponerende. Det blev en fin tur med ca. 660 højdemeter.
Aftensmaden var sædvanlig standard som vi kender det fra stedet - langtidsstegt oksekød ala barbeque med potatis og grøntsager og nok af det hele.

Ligeså var morgenforplejningen fin. Og her måtte vi høre om de første to styrt. Et uheldigt medlem havde i løbet af natten forsøgt at kravle forlæns ned fra køjen, hvorefter underbukserne hang fast i trappen med fald og knubs til følge... Måske kan de bruges til at tørre kæde med efter vask - de bliver aldrig underbenklæder igen. En mere havde prøvet det samme dog uden at skade noget. Vores formular på hjemmesiden til registrering af uheld skal vist udvides med en ekstra uheldskategori.

Lørdag afsted på den længste tur. Ind mod åsen ad en nedlagt jernbane i roligt tempo. Jeg filmede lidt den dag; om der skulle vise sig nogen minutter uden mudder på optikken så får I den at se senere. Fin tur med både grusveje og singletrack og ca. 1.270 højdemeter. Efter aftensmad, godis og en enkelt pils var det tidligt i seng og klar til søndag.

Vi valgte der at køre til den kendte parkeringsplads på Hallandsåsen i bil så vi ikke skulle "spilde" 30 km. på asfalt igen med at køre frem og tilbage til Laholm. Første to kilometer var singleTRÆK. Det var komplet umuligt at køre; en vandrer ville nok endda have spurgt hvor stien gik. Flere af os var lige nede og bide i mosset men da farten var ikke eksisterende skete der hverken menneskelig eller materiel skade.

Men der kom flere gode stigninger og rigtigt singletrack - det var helt perfekt omend det i modsætning til lørdag nu var blæst op og det føltes lidt koldt ind imellem. Da vandreturen havde kostet tid valgte vi at afkorte til 45 km. og godt 900 højdemeter.

Vi sluttede af med kaffe og kage i restauranten på Hallandsåsen; det blev en super god tur i godt selskab.

"Forårsløb" 2020
Ændring af startsted og tidspunkt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Husk

 

Træning fra 1. april

Vi er nu tilbage i Rådmandshaven. Træning tirsdage og torsdage kl. 18:00. Søn- og helligedage kl. 9:00.
Team Q onsdage kl. 17:30 og lørdage kl. 9:00.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen
Dennis Ango Jeppesen
Jørgen Groth
Susanne Boesen
Christina Nielsen
Ole Hald
Helle Skovdal
Helle Holm

Næstved Cykel-Motion på strava.com