Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (338 words)

Næstved Cykel-Motion Team Q

IMG_6249

Lørdag d. 4. maj sender klubben et hold kvinder på racercykler ud på landevejene omkring byen. På initiativ af Heidi Andersen og med hjælp fra Anette Bay-Hansen vil træningen komme til at foregå så alle kan være med.

De to kaptajner har netop været på kaptajnkursus hos DGI og har derfor de bedste forudsætninger for at sikre gode oplevelser på det nye hold.

Foreløbig er det lørdag i alle lige uger og onsdag i ulige uger - dog ikke Grundlovsdag. Lørdag kl. 9 og onsdag kl. 17:30. Vi begynder med ture på ca. 2 timers varighed.

Det nye hold er både for nye medlemmer og for dem der allerede kører på forskellige hold i klubben. Vi håber dermed det kan blive en større flok. Turene bliver tilrettelagt på en måde så alle bliver udfordret uden at nogen kommer til at føle de ikke kan følge med. Typisk f.eks. med rolig opvarmning og træning på en lille rundstrækning hvor ingen bliver væk.

Vi ved at nogen af dem der vil være med netop har været på værkstedsaften så end ikke ved en punktering kommer vi til at savne mændene ;-)

Mødested er Kildemarksvej 70, 4700 Næstved og tidspunktet er kl. 9:00 når det er lørdag; kl. 17:30 når det er onsdag. Den første gang slutter vi også der og nyder lidt at drikke og spise på klubbens regning.

Det er tilladt at køre med en gang før du melder dig ind så du kan vurdere om det er noget for dig.
Tilmelding er ikke nødvendig. Medbring en hjelm udover din cykel. Samt en vandflaske og gerne en ekstra slange, dækjern og en lille pumpe.

Sikkerhed ligger os meget på sinde i klubben. Derfor kommer træningen til at foregå efter de regler der findes i færdselsloven. Derudover har vi nogen tegn og der hjælper os sikkert gennem træningen men det hører du mere om.

Har du spørgsmål så kontakt Heidi Andersen på +45 23 29 24 74 eller Anette Bay-Hansen på +45 22 64 47 87. Eller send en e-mail til info@naestved-cykel-motion.dk

En tur til Østersøens perle
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. april (Foreløbig aflyst gr. Corona situationen)

Racercykel tirsdage og torsdage kl. 18:00 og søn- og helligdage kl. 9.
Rådmandshaven 20.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Jette Langhorn
Christian Fryd
Brian Hansen
Hanne Stegmann
Tom Block
Lars Jørgensen
Jakob Foss
Anders Larsen
Irene Hyltoft Thomsen
Britta Klinke
Lisbeth Serop Larsen
Hanne Jensen
Michael Nyvang
Lene Larsen
Inger Klæstrup

Næstved Cykel-Motion på strava.com