Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (374 words)

Nyheder og godt nytår

IMG_6718

Kære medlemmer hos Næstved Cykel-Motion

I ønskes alle et rigtig godt nytår med tak for rigtig mange gode oplevelser igen i 2019!

På seneste bestyrelsesmøde kiggede vi som altid på økonomien og denne gang også frem mod 2020. Vi får i 2019 et større underskud end vi har budgetteret med. Men med ønsket om at skære ned på vores egenkapital går det fint og vi vil også i 2020 lægge op til at vi nedbringer egenkapitalen yderligere.

Det kan vi naturligvis ikke gøre hvert år fremover og lægger derfor op til nogen ændringer allerede fra nu:

  • Det gældende tilskud til løbsdeltagelse falder væk i 2020 sammen med kørselsgodtgørelsen til løb.
  • Der ydes kun tilskud til klubture til Hallandsåsen (MTB i marts) samt til turen til Colmar i juni. Til disse to ture ydes tilskud kr. 500,- pr. deltager pr. tur.

Tilskud på 50% til klubtøj fortsætter i 2020; det er nu igen muligt at bestille tøj på vores hjemmeside. Næste deadline er 18. februar 2020.

På den kommende generalforsamling d. 10. marts vil vi spørge jer om I foretrækker kontingentforhøjelse eller nedsættelse af tilskud til klubtøj i årene der følger.

Der er netop sendt en email til jer alle for at undersøge om vi har det rigtige startsted og det rigtige starttidspunkt på hverdage. Det aftalte vi på medlemsmødet i november. Vi opfordrer alle til at give deres mening til kende. Har du ikke modtaget mailen så kig i dit spamfilter eller kontakt mig for undersøgelse af, om vi har din korrekte mail adresse i medlemskartoteket.

D. 23 januar 2020 holder vi møde med bestyrelsen og alle der giver en hånd med i udvalgene. Se kalenderen for detaljer og tilmeld dig også der, hvis du er med i et udvalg eller med i gruppen der "holder styr" på Team Q. Der bliver sendt en indbydelse snarest til alle der kan deltage.

Endnu en gang kan vi indbyde til et spændende klubaften. Det bliver d. 18. februar og bliver med et indlæg fra Søren Eriksen. Mere om det lidt senere men sæt et kryds i kalenderen.

Endnu engang et godt nytår til jer alle; bemærk at der allerede d. 1. januar kl. 13:00 er mulighed for at mødes med MTB'en og skåle det nye år ind.

Pbv...Claus Lücking

Team Q på vej mod foråret i nye klæder
Klubtur til Colmar i 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kim kromann
Peter van Schaik
Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com