Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
3 minutes reading time (699 words)

Info juni 2020

b2ap3_medium_20200514_154459585_iOS

NCM sommer nyhedsbrev

Opstart efter covid 19.

8 juni, så kunne vi endelig samles på næsten normal facon. Vi skal stadig dog stadig overholde 50 personer som max i hver gruppe. Vi har haft meget flot tilslutning, vores sociale sammenhold er stort i vores klub.
På bestyrelsens vegne vil jeg sige stor tak til jer alle, for jeres vedholdenhed og entusiasme. Vi har formået et holde formen ved lige og fået cyklet mange kilometer alene eller små grupper.
Vi kan jo se på tempo og distancer at træningen har givet resultat.

Team Q.

Opstart efter Covid 19, blev klaret på bedste og kontrollerede vis. Der blev kørt i grupper færre end 10 i hver og på række. Meget flot fremmøde, der viser at træningen har været savnet.
Opdeling efter farver, der angiver gennemsnit, fungerer fint. Der er deltagere til både Grønt 21-24 kmt, Rødt 25-28 kmt og Sort 28-30 kmt hold.
Der er nu 5 kaptajner uddannet, Sussi, Dorthe og Rie har lige været afsted på kursus. Så der er styr på tropperne på turene. Det med is og bagerstop er også på programmet hos Team Q. Fantastisk at vi er så gode til at sikre det sociale samvær.
Intervaltræning i Dysted sikrer at temposkift bliver klaret helt uden problemer og alle er positive for at fortsætte med det. Der er god struktur i træningerne og de foregår disciplineret og sikkert.
Team Q dropper lørdagstræning, fra den 4-juli (ingen lørdagstræning den 4-juli) og de tilslutter sig træning om søndagen.

Bike Burger & Beer.

Vi gentager tidligere års succes, den 5-9 er dagen for arrangementet. Gå ind på kalenderen og meld jer til her.
Vi cykler en tur fra 09:30 – 11:30. derefter er der mad og drikke. Vores tidligere formand har som sædvanlig sørget for fantastiske speciel bryggede øl som vi kan smage. Der bliver serveret følgende: Engelsk Brown Ale, Mørk stærk belgisk ale og Weissbeer.

Video konkurrence.

Birgir har stået for komponeringen af en flot video til en konkurrence om promovering af lokale seværdigheder i Danmark. Konkurrencen er fra Din bilpartner og man kan stemme her.
Ved at søge 4700, kan man se en lille rød prik ved Bråby, her kan der stemmes.
Mange tak til jer alle for at møde op til video

Rundt om Næstved.

Der har været løbende aktivitet, mest om logistik omkring ruter og afmærkning. Der arbejdes også på beskrivelser af de enkelte opgaver, sådan at man som hjælper nemt kan se hvad opgaven går ud på.
RON afholdes den 27-9-2020 se mere om det her
Vi håber på stor velvillighed hos hjælpere, så vi kan afvikle et godt løb med mange deltagere. Send allerede nu jeres tilsagn til Brian Sørensen på email brian@sabas.dk

Kaptajn møde efter sommerferien.

Vi kommer til at afholde et kaptajnsmøde efter sommeren, her vil vi tale om erfaringer samt rollen som kaptajn. Vi har en god beskrivelse af rollen som kaptajn her.
Jeg sender en sms ud til alle hvor kaptajner bedes melde tilbage at de ER aktive kaptajner og så vil vi gerne høre om der er nogen der har lyst til at blive det.
Venligst svar tilbage på fremsendte sms med "er kaptajn" eller "ønsker at blive". Se listen over registrerede kaptajner her.

Klubture 2020 - 2021

Vi har MTB turen de fire færger på programmet den 29-8.
Colmar turen måtte vi jo udsætte på grund af Covid 19. Den er nu planlagt til den 24-29 maj 2021, stort set alle der var tilmeldt turen i 2020 har valgt at holde fast i reservationen til 2021. Der bliver åbnet for yderligere tilmeldinger senere.

Nyt fra bestyrelsen.

Meget aktiv periode siden 11-3-2020. vi har afholdt 4 møder i perioden. Så vi har fået testet virtuelle møde muligheder af. Det har fungeret fint og Covid 19 sikkert.
Møderne har været Covid 19 samt budget relateret, som I alle har kunnet læse om på hjemmesiden.
Den 18-11-2020 afholder vi medlemsmøde, kalenderen på hjemmesiden er opdateret med det. Agenda følger.

Fra formanden.

Jeg vil gerne sige mange tak for det gode samarbejde i bestyrelsen og tak til jer alle for gode forslag. Sidst men ikke mindst til Claus Lücking for god overlevering og løbende støtte.

I ønskes en fantastisk sommer. 

Min erfaring med E-bike
Corona Stjerneløb
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kim kromann
Peter van Schaik
Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com