Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
3 minutes reading time (581 words)

Nyt fra bestyrelsen - maj 2018

DSC06620 Forårsløbet 2018 P2 Bakken

Ved samme tid sidste år, var vi i en situation, hvor et meget stort tilskud på klubtøj betød et stor udgift for klubben – et beløb vi ikke rigtig kunne forudsige størrelsen på da det afhang af købelysten. Samtidig var vi nervøse for deltagerantal og dermed overskud fra Forårsløbet. Vi strammede derfor lidt op – i år har vi den modsatte situation. Vi har overskud fra begge vores løb og selvom der fortsat er ret stort tilskud til køb af klubtøj så ser det ud til at blive svært at nå den budgetterede udgift. Det samme gælder tilskud til løb og kørsel – hvor vi nu ellers igen er tilbage på samme niveau som i 2016.

Bestyrelsen ønsker ikke nogen vækst i vores pengebeholdning – og da vi kun har få faste udgifter til f.eks. lokaler og hjemmeside så hæver vi nu tilskud på tre områder.

Vi ser gerne så meget klubtøj på vejene som muligt – og gerne det nyeste design. Derfor tilbydes nye medlemmer 50% rabat på en kortærmet trøje, en langærmet trøje og et par korte bukser. Vi arbejder på den praktiske side af dette – men er du nyt medlem fra i år så finder vi en løsning såfremt du allerede har købt tøj. Eller hvis du køber tøj før det praktiske er på plads. Der er fortsat 25% i rabat til alle medlemmer. Shoppen er lige nede i disse dage men jeg forventer den er oppe igen i løbet af uge 19.

Fremover betaler klubben din deltagelse i de løb der er listet som tilskudsberettigede på hjemmesiden – dog max. kr. 200,- pr. deltager pr. løb. Og har du tilmeldt dig fælleskørsel så udbetales kørselsgodtgørelse nu uanset afstanden til startstedet – tidligere var der en minimum afstand til startstedet på 50 km. før der var tilskud. Vi godtgør fortsat hvad der svarer til statens laveste takst. Så ind i kalenderen og find mulighederne – log ind og gå til kalenderen på hjemmesiden – vælg "Aktiviteter med tilskud" fra menuen – eller klik her.

Alle kaptajner er blevet tilbudt lån af en Garmin Varia Radar. Med en sådan har man altid baglys på og på et lille display og via lyd bliver man opmærksom på om der kommer trafik bagfra – og vi kan på den måde hurtigere komme ind på én række hvis det kræves trafikalt. Ydermere kan dem der kører bag en sådan radar også se på lysdioderne om der kommer trafik – der kommer i givet fald lys i flere lysdioder. Vi håber dette tiltag er med til at forbedre sikkerheden på alle hold.

To af årets nye initiativer er ikke kommet godt fra start. De er begge med i handlingsplanen efter temperaturmålingen sidste efterår. Det gælder intro for nye og interesserede den første onsdag i måneden samt kvindetræning den første tirsdag i måneden.
Jesper Jørgensen og John Larsen havde ellers lovet at tage sig af første del – men der har kun været en enkelt tilmeldt de to aftner det har været planlagt frem til nu.
Kvindetræningen har dels været ramt af dårligt vejr – dels har det knebet med nogen som vil tage kaptajnopgaven disse aftener. For begge tiltag må vi se hvordan det går i juni; er der fortsat ingen eller meget ringe interesse så tager vi det af programmet igen. Som altid kan vi ikke vide om nye idéer kan leve før vi har prøvet dem af. Et princip vi ikke ændrer på, fordi to nye tiltag ikke falder så heldig ud.

På bestyrelsens vegne,

Claus Lücking
Formand.

Vigtigt - ny instruks for kommandoen "Linje".
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Morten Dam-Sørensen
Lasse petersen
Allan Nikolajsen
Gudrun Höskuldsdóttir
Jimmy Hansen
Morten bo hansen
Anders valentin bigum
Michael Amstrup
Kasper Vest Nielsen
Claus Hansen
Mikkel Chor Møller
Tina Lundgren Tideman
Kasper Møller-Jensen
Frank Larsen
Simon Artmann

Næstved Cykel-Motion på strava.com