Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
3 minutes reading time (549 words)

Nyt fra bestyrelsen – november 2017

IMG_4537

Det er den tid på året, hvor vi både ser tilbage på sæsonen der er gået og frem mod en ny sæson på landevejen til foråret. Der er vel ikke noget bedre tidspunkt at evaluere og lægge nye planer.

Derfor blev det også tid for en ny temperaturmåling som vi netop har afholdt; det er 5 år siden vi sidst spurgte alle jer til råds på den måde. Det blev en succes – forstået på den måde at 127 medlemmer svarede på spørgeskemaet. Der var fin ligelig repræsentation af nye og gamle samt ryttere på forskellige hold.
Selvom vi endnu ikke har analyseret helt til bund så kan vi allerede nu præsentere forskellige initiativer som et resultat af undersøgelsen.
Tak til jer der deltog – og også tak til alle jer der mødte op på medlemsmødet og arbejdede videre med emnet her i november. I bestyrelsen vil vi kigge lidt videre på undersøgelsen og måske komme med initiativer ud over dem der kommer her – og som stammer fra både undersøgelse og medlemsmøde. Initiativerne er ikke på nogen måde vægtet eller prioriteret.

  • I højsæsonen kan der gå for meget tid med at finde ud af, hvilke hold de nye skal med på første gang. Vi håber derfor at træningsudvalget vil hjælpe bestyrelsen med at møde i god tid til træning så vi kan hjælpes med at identificere nye inden samling og tage den nødvendige snak med dem og sikre at de føler sig taget godt imod – og så de får valgt et fornuftigt hold som det første.

  • Vi tager de vejledende hastigheder og overholdelsen af disse op på møde for bestyrelse og udvalg i januar.

  • Vi søger et antal løjtnanter blandt alle jer. De skal hjælpe dagens kaptajn på forskellig vis; hjælpe de nye tilrette og sørge for at alle har det godt på holdet og kan følge med uden at føle sig unødigt presset på en måde så det er ubehageligt. Løjtnanterne kan på sigt blive kaptajner og tilbydes derfor et kaptajnkursus til foråret.

  • Vi ønsker at højne kaptajnernes kvalifikationer i forhold til de blødere emner. Alt andet end det at finde vej og komme hjem til tiden. Derfor tilbyder vi alle kaptajner et specielt kursus, hvor vi arbejder med psykologi og motivation.

  • Vi vil igen tilbyde struktureret træning. F.eks. hver 14 dag, hvor alle vil være velkomne. Det planlægges i samarbejde med træningsudvalget; vi arbejder på at få inspiration fra en ekstern træner.

  • Vi vil henvende os til nye efter et kort stykke tid så de føler sig mere velkomne og hurtigere kan komme tilbage med feedback på deres første tid i klubben.

  • Den første træningstirsdag i måneden, hvor vi også mødes til eftertræning på Maglemølle, vil vi tilbyde en træningstur for kvinderne. Selvom en tidligere undersøgelse ikke har vist et massivt behov for rene kvindehold så udtrykker flere fortsat ønske om en træningsmulighed kun for kvinder. Lad os se, om foreløbig en kvindetur om måneden kan lade sig gøre. Så kan der måske bygges videre på det.

  • Det kan måske til tider være uklart hvilke forventninger der er til et udvalg. Vi vil derfor komme med vores bud på, hvilke opgaver i løbet af året der skal løses i respektive udvalg.

Der kommer mere info til jer senere om alle ovenstående punkter. Både resultat af undersøgelsen og referat fra medlemsmødet kan du finde på hjemmesiden.

På bestyrelsens vegne
Claus Lücking.

Vigtigt - ny instruks for kommandoen "Linje".
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Lisbeth Sejersbøl
Per houborg
Andreas Fitzner
Erik Videmark Andersen
Jan J. Christensen
Jannich Larsen
Torben Klarskov
Emil Hyltoft Eriksen
Morten Dam-Sørensen
Lasse Petersen
Allan Nikolajsen
Gudrun Höskuldsdóttir
Jimmy Hansen
Morten Bo Hansen
Anders valentin bigum

Næstved Cykel-Motion på strava.com