Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
5 minutes reading time (1012 words)

Nyt fra bestyrelsen - september 2018

IMG_5702

Slut på sommersæsonen
Her på bagkanten af landevejssæsonen kan vi se tilbage på en forrygende sæson. Vejret har været fantastisk og der har været fint fremmøde til træning.
Selv i dag d. 18. september er det sol og 24 grader. Torsdag d. 27. september bliver sidste aftentræning i år mens søndag d. 30. september bliver sidste søndagstræning med start tidspunkt kl. 9.
Til det nyligt afholdte Bike, Beer & Burger arrangement var vi også tilgodeset med godt vejr. Flot fremmøde på lige under 50 medlemmer fik en god og hyggelig cykeltur med efterfølgende god forplejning. Burgere af forskellig slags samt såkaldte håndbryg – en amerikansk IPA og en engelsk brown ale. Vi hørte ingen klager over hverken mad eller drikke og har derfor allerede nu sat det i kalenderen for 2019.

Nyt startsted
Til medlemsmøder og temperaturmålinger har der ofte været spurgt til et klubhus eller en anden form for samlingssted. Bestyrelsen har ikke haft lyst til at gøre os til lejere af et sted der kræver vedligeholdelse men vi har nu fundet en løsning alligevel. Vi lejer os ind hos kommunen på timebasis på Kildemarksvej 70 som dermed bliver vores nye startsted fra. d. 1. oktober, hvor MTB træning starter op igen på lørdage kl. 10 og landevejstræning fortsætter søndage kl. 10.

Med til dette lejemål hører der toiletter og omklædningsfaciliteter; det kan måske være interessant for dem der kommer længere væk fra. Og der hører et lille køkken til, hvor vi vil forsøge at få lov til at opstille et køleskab så "Eftertræning" fremover kan ske her ligesom der måske bliver andre dage nogen har lyst til at slutte træningen af med en snak over en øl eller vand. Dog kan der være dage, hvor køkkenet er lejet af andre og så må vi ikke gå derind.
Der kan også holdes møder på stedet; dog er der nok ikke plads til et medlemsmøde, hvor alle fra klubben inviteres. Men fint f.eks. til klubaftener med begrænset antal pladser.

Rundt om Næstved holder flyttedag
I mange år har Rundt om Næstved fundet sted den sidste søndag i uge 7. Fra 2019 holder den flyttedag til den sidste søndag i september. Det er kommet i stand efter dialog mellem bestyrelsen og Rundt om Næstved udvalget.
Med flytningen håber vi det bliver nemmere at få frivillige nok til dette løb og til Forårsløbet; vi har en teori om, at specielt Forårsløbet de senere år har haft svært ved at tiltrække frivillige fordi det har ligget ret tæt på Rundt om Næstved og medlemmerne synes de netop lige har givet en hånd med i klubben. Samtidig er sandsynligheden for godt vejr og fornuftigt føre ved Rundt om Næstved også bedre ultimo september end den er i februar.

Træningsudvalget.
Torben Lund har desværre valgt at forlade træningsudvalget. Vi håber derfor et par stykker af jer tænker det er jeres tur til at bidrage til klubbens fortsatte aktiviteter og liv. Sådan at vi f.eks. i næste sæson kan videreføre denne sæsons fine succes med struktureret træning hver anden uge. Men også så vi kan afholde Stjerneløb og et par lange træningsture og hvad der ellers bliver tid og lyst til at sætte i søen. Du behøver dermed ikke nødvendigvis at have bestemte kompetencer indenfor træningsteori – der er behov for folk med mange forskellige evner. Henvendelse til formanden.

Sikkerhed
Vi har kun haft 2 registrerede uheld med i alt 2 tilskadekomne på landevejen i denne sæson frem til nu. I 2017 var der 7 uheld med sammenlagt 9 tilskadekomne. Det ser vi som noget meget positivt og tænker det til dels skyldes en øget fokus på emnet. Jeg har flere gange i år ved træningsstart nævnt vigtigheden af vores færden. Og nævnt, at vi hver især selv har et ansvar for at der ikke sker alvorlige ulykker. Kører vi i den forkerte side af vejen og ind i et køretøj – så er det vores egen fejl og ikke klubbens eller samfundets! Vi kan naturligvis altid gøre det endnu bedre og vi skal fortsat have stort fokus her.

Medlemsmøde d. 12. november
Det årlige medlemsmøde, hvor alle emner kan tages op. Det er vigtigt I kommer denne aften. I må gerne sende mig forslag til næste års klubtur(e) som vi så kan beslutte denne aften. Der er allerede en tur i kalenderen – tur til Bornholm Rundt i august, hvor Mogens Petersen er turleder.
I er også velkomne til at sende mig kandidater til vores to vandrepokaler: Årets motionist og Årets fighter. Indstillinger skal følges af en motivation: Hvorfor mener du medlemmet skal tildeles pokalen. Bestyrelsen træffer herefter det endelig valg blandt kandidaterne. Deadline for tilbagemelding er d. 31. oktober; send en mail eller brug kontaktformularen her.
Ud over disse faste emner kommer vi til at debattere, hvad I ønsker vores penge skal gå til fremadrettet samt idéer til, hvordan vi kan forbedre sikkerheden i forbindelse med træning.

Klubaftener
Vi planlægger igen med forskellige initiativer i vinterhalvåret som tidligere år. Der bliver sandsynligvis et arrangement i et af fitness centrene, hvor vi kan lære om "Det runde tråd" – det at udnytte kræfterne bedre. Og vi kører igen en aften med "mini bikefit" – en vurdering af, om du sidder fornuftigt på din cykel.
Datoer ligger endnu ikke fast.
Der bliver også igen et par værkstedsaftener – én for drenge d. 29. oktober og en for piger d. 31. oktober i år. Der bliver plads til 8 medlemmer pr. aften efter først til mølle princip; tilmelding er åben. Vi håber at jer der har været med før trækker den lidt med tilmelding til I ser om der er plads. Send en mail til formanden, hvis der er fuldt booket og du vil på venteliste.

Biking
Som I kan læse i en anden nyhed har vi gjort aftaler med vores to fitness sponsorer om ugentlige træningstimer i deres centre. Vi håber I tager godt imod initiativet – tilmelding via hjemmesiden tidligst 14 dage før dagen.

MTB
I øvrigt kommer der snart datoer i kalenderen på forskellige MTB ture - udvalget er i den grad trukket i arbejdstøjet.

Pbv… Claus Lücking.

Næstved Cykel-Motion Team Q
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Anne Bøgsted Malmgren
Henrik Lück Madsen
Jan Rasmussen
Per Brændstrup
Jan Knudsen
Annette Winther
Peter Marquardt
Jesper Holst Schmidt
Pia Nagel
Johnny Burkal Ramsing
Susanne Rehn
Rasmus Møller
Marianne Holm
Adam Kongstad
Ole Marboe

Næstved Cykel-Motion på strava.com