Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (434 words)

Struktureret træning hos Næstved Cykel-Motion

NCM_2017_004

 Nu blænder Træningsudvalget op for et helt nyt tiltag. For dig der vil blive bedre gennem sæsonen. For dig der vil lege. Ligegyldigt hvilket hold du normalt kører med. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde.

Alle tirsdage i lige uger foreløbig til og med juni, mødes vi kl. 18:15 i Rådmandshaven. Vi triller stille og roligt ud til første stop, hvor en grundig instruktion introducerer deltagerne til aftenens program. Det kan variere meget, hvad der skal foregå. Det kan være hårde intervaller enkeltmands – det kan være teknisk træning – f.eks. sving og antrit. Det kan være en enkeltstart. Det kan være små korte VO2 Max intervaller der forbedrer dit kredsløb. Overvejende vil fokus dog være udholdenhedstræning til de lange ture – måske skal du køre La Marmotte eller et andet bjergrigt løb syd for Rødby.

Afhængig af deltagerantallet kører vi i flere hold ud til træningsstedet – men altid i et tempo så alle kan køre med uden overanstrengelse. Der kan være flere forskellige træningssteder den pågældende aften – så triller vi blot stille og roligt videre til næste sted. Er vi mange kan der evt. deles op til slut og køres hjemad i normale hold.

Instruktionerne bliver forståelige både for dem der er entusiaster med powermeter og/eller pulsmåler og for dem der godt ved hvilken puls de har når de ikke kan svare sidemanden kort på et spørgsmål. Så har du ikke bælter om brystet og en række instrumenter og displays på styret – så behøver du ikke tage i byen for at købe dem.
Når træningen er slut, evaluerer vi naturligvis så vi kan blive bedre og bedre.


Der er ikke tilmelding til den enkelte aften. Vi skal dog være minimum 6 deltagere – hvis ikke vi er det – så venter vi blot til den normale træning begynder og kører med som vi plejer. Du kan se i kalenderen på dagen, hvem der er instruktører.

Hvis du er interesseret og tænker du vil give det en chance – så kan du melde dig til og fra via dette link – nederst eller via det link der er sendt til dig via e-mail. Ved at være med i gruppen vil du f.eks. modtage SMS, hvis aftenens træning af en eller anden grund måtte være aflyst – eller der er anden relevant info. Du kan se i medlemslisten her, hvem der ellers tilmelder sig – listen der naturligvis hurtigt bliver længere. Næsten alle instruktører har gennemført træneruddannelse hos enten DGI eller Danmarks Cykle Union.

Hvis du vil vide mere – så skriv blot tilbage på denne mail eller ring til formand for Træningsudvalget – Torben Lund på mobil +45 40 20 16 69.

Vigtigt - ny instruks for kommandoen "Linje".
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Morten Dam-Sørensen
Lasse petersen
Allan Nikolajsen
Gudrun Höskuldsdóttir
Jimmy Hansen
Morten bo hansen
Anders valentin bigum
Michael Amstrup
Kasper Vest Nielsen
Claus Hansen
Mikkel Chor Møller
Tina Lundgren Tideman
Kasper Møller-Jensen
Frank Larsen
Simon Artmann

Næstved Cykel-Motion på strava.com