Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
1 minute reading time (239 words)

Team Q på vej mod foråret i nye klæder

Foto-1

Det er snart forår og vi glæder os til at komme på landevejen. Vores hold hedder Team Q, vi er et kvindehold hos Næstved Cykel-Motion; for kvinder i alle aldre. Kom frisk og kør med. Vi starter op onsdag den 1. april, kl. 17.30 på enten Kildemarksvej 70 eller fra kommunens administrationsbygning i Rådmandshaven. Vi kører onsdage og lørdage, om lørdagen starter vi kl. 9. Den første måned vil vi være 4 holdkaptajner, som kører ud i en gruppe; hvis vi er mange, deler vi op og kører af sted i 2 eller 3 grupper. Alle kan være med, det skal være sjovt!

Vi har fået vores egen bluse. Den kan bestilles via klubbens hjemmeside. Du skal være medlem for at kunne bestille denne bluse. Det koster den beskedne pris af kr. 250,00 for et år at være medlem og du kan indmelde dig her. Kontingentet giver mange fordele; læs mere om det her.

Inden du bestiller tøj er det en god ide, at gå forbi Fri Bikeshop i Ringstedgade, hvor mange af modellerne vil kunne ses og prøves i forskellige størrelser. Dernæst bestiller du hjemme via hjemmesiden; der findes link til webshoppen på denne side. Fra april vil der være 4 damemodeller samt en vindvest. Vigtigt: Prøver du en herremodel og bestiller en kvindemodel, skal du bestille en størrelse større end herremodellen, da kvindestørrelserne er præcis et nummer mindre end herrestørrelserne. .

Efter indmeldelse, foretages køb af bluse, her.

På gensyn
Anette, Heidi, Dorte og Rie

Ændring af startsted og tidspunkt
Nyheder og godt nytår
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://naestved-cykel-motion.dk/

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kim kromann
Peter van Schaik
Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com