Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +
2 minutes reading time (482 words)

Træningsopstart under kontrollerede forhold


Den 14-5-2020

Vi starter op på træning under kontrollerede forhold, der sikrer overholdelse af myndighedernes krav samt DIF/DCU's anbefalinger.

Vi starter den 14-5-2020 kl. 18:00. Mødested Rådmandshaven.

Vi er begunstiget af et stort område i Rådmandshaven, her kan vi sikre opdeling af grupper i afmærkede områder. Dette sikrer overholdelse af forsamlingsrestriktionerne, der stadig gælder op til 10 personer.

Vi afventer fase 2, hvor dette måske øges. Dog vil vi fortsætte med opdeling under kontrollerede forhold.

Der vil være en holdfordeler på træningsaftenerne, der dirigerer deltagerne ud i mindre grupper. Dette skal tages helt alvorligt.

Nå vi kører skal vi overholde afstandskravet på min 1 meter og sikre vi ikke nyser med mere på hinanden. Der køres på linje med 1 meters afstand.

Der er ingen forsamling efter turen og vi splitter os op og kører direkte hjem.

DCU's anbefalinger står nedenfor.
Fase 1

13. maj åbner udendørs klubaktiviteter i grupper på op til 10 personer.

Fase 2

8. juni forventes forsamlingsloftet hævet til 30-50 personer. Desværre ser håndhævelsen af forsamlingsloftet ud til at gøre det svært for os at afvikle almindelige cykelløb før 1. september, men vi arbejder på at få lavet en protokol for alternative løbsformater - der er dog ved at blive udarbejdet en DCU-protokol til afvikling af denne type arrangementer.

Vi afventer i øjeblikket svar fra myndighederne og DIF vedr. specificering af professionel konkurrenceidræt og af forsamlingsloftet - det gælder fx spørgsmål vedr. områdestørrelse/-type (landevejsruter og MTB-spor), personer i biler og regler for BMX-anlæg. Desuden afventer vi svar på spørgsmål vedr. mulighederne for at afvikle fx zoneinddelte konkurrencer, når forsamlingsloftet hæves.

Hvis regeringens fjerde genåbningsfase primo august giver mulighed for afvikling af almindelige cykelløb, vil vi naturligvis gøre alt for at komme i gang umiddelbart efter.

Fase 3

1. september åbner licenscykelløb i alle discipliner, hvis forsamlingsforbuddet og de øvrige retningslinjer som ventet hæves – distrikterne og administrationen arbejder på en termin for efterårsmånederne.

Selvom vi af hensyn til arrangører og klubber aflyser de traditionelle licenscykelløb til og med 31. august, arbejder vi altså på at få konkurrencecykling i gang så hurtigt som muligt under rammer, som myndighederne kan godkende.

Fase 1 i praksis

Udendørs klubaktiviteter i grupper på op til 10 personer – gældende fra og med 13. maj 2020

https://www.cyklingdanmark.dk/fileadmin/user_upload/Opstart_af_cykling_i_grupper_13._maj_2020.pdf

Grundlaget for den udendørs klubtræning er stadig, at klubmedlemmer respekterer og følger myndighedernes påbud og retningslinjer, og Danmarks Cykle Union opfordrer fortsat – og som altid – til at vise hensyn og samfundssind.

Klubhuse og alle indendørs faciliteter er som udgangspunkt fortsat lukket for alle typer af aktiviteter, men dog åbne for klubadministrative gøremål. Her følges retningslinjerne fra den kommune, hvor klubben er hjemmehørende, da disse kan variere fra kommune til kommune.

Forsamlingsforbuddet gælder til 8. juni. Det betyder, at man må mødes op til 10 personer under forudsætning af at både den enkelte og gruppen følger anbefalingerne ift. håndhygiejne, afstand og de følgende retningslinjer:

Corona Stjerneløb
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. april (Foreløbig aflyst gr. Corona situationen)

Racercykel tirsdage og torsdage kl. 18:00 og søn- og helligdage kl. 9.
Rådmandshaven 20.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Jette Langhorn
Christian Fryd
Brian Hansen
Hanne Stegmann
Tom Block
Lars Jørgensen
Jakob Foss
Anders Larsen
Irene Hyltoft Thomsen
Britta Klinke
Lisbeth Serop Larsen
Hanne Jensen
Michael Nyvang
Lene Larsen
Inger Klæstrup

Næstved Cykel-Motion på strava.com