Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +

Hjemmesiden består nu kun af medlemsliste og indmeldelsesformular

Jorgen-og-Maria

Ah – helt så slemt står det ikke til – endnu. Men vi må håbe klubbens næste webmaster også har mod på at skrive det meste indhold til hjemmesiden selv. Ellers bliver det fremtidsscenariet!

Mange er ude og køre diverse løb i både ind- og udland men ingen prioriterer at fortælle os andre lidt om det ved hjemkomst ved at bruge 20 minutter ved PC'en eller iPad'en eller hvad man ønsker. I 2016 havde kun 3 medlemmer indsendt historier mens jeg havde skrevet 12 historier + nyheder fra bestyrelse etc.

I år har jeg skrevet 5 beretninger mens andre har skrevet 2. Måske synes I det er kedeligt at læse om andres oplevelser. Det synes jeg ikke selv. Og jeg synes det er vigtigt vi viser at vi har en klub, hvor der sker noget. Mange af vores nye medlemmer kommer til, fordi de synes det ser ud til at det er en aktiv klub.

F.eks. har Eilif ofte lige skrevet en historie når vi var på vej hjem fra et løb – på sin mobil. Så lå den klar når jeg kom hjem. Måske en idé til andre? Jeg får ofte at vide, at det er for besværligt. Det kan jeg ikke følge. Man åbner sit mail program – begynder på en mail til web@naestved-cykel-motion.dk og sætter et emne ind. Skriver en brødtekst – den behøver ikke være meget lang og udførlig – og vedhæfter gerne et billede. Og trykker 'Send'. Ordblindhed er ingen undskyldning; jeg skal nok tyde det og rette til inden det bliver udgivet.

Ligeledes er der stor mangel på billeder fra jer. Det er fint nok (og jeg ved det er nemmere) med upload til Facebook – men det er dem på hjemmesiden vi må forvente vil leve længst til glæde for klubbens historie. Vi har billeder tilbage fra 2002. Send dem til mig eller send et link til download fra dropbox, Flickr, Google eller whatever der er nemmest for dig.

Anyway; jeg har over de seneste dage udskiftet vores komponent til nyheder og blogs på hjemmesiden. Det vil I kunne se øverst, hvor et nyt slideshow nu holder til. Både nyheder og blogs vil nu være her; med andre ord vil nyheder ikke længere være at finde i venstre side. Det skyldes det lille antal turberetninger; jeg har ikke kunnet holde gang i det gamle slideshow uden at blande nyheder ind i det.

Den nye komponent giver mulighed for at I kan "abonnere" på nye opslag. Gå ind på en nyhed og klik på "Blogs og Nyheder" øverst. Dernæst på "Tilmeld kategorien". (Kræver du er logget ind på hjemmesiden).

Så vil du modtage en e-mail så snart en ny blog eller nyhed er udgivet. Der sendes dog også fortsat nyhedsbreve ud jævnligt, hvor alt nyt listes.

Med en anelse vemod ønskes I alle en rigtig god sommer; håber der bliver tid til lidt cykling i ind- og/eller udland.

Claus. 

Tour du Mont Blanc I - 5 dage før løbet
Lange træningsture vel overstået
 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

Der er nu kun træning på landevej kl. 10 om søndagen. MTB træning er kl. 10 om lørdagen.
Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber klubtøj i webshoppen så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Du skal ikke vente på at pengene bliver trukket på din konto ved betaling med dankort - de vil først blive trukket når tøjet er afhentet.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

René Winther Larsen
Leif Christensen
Helle Roested
Poul Jensen
Gitte Buchholtz
Carsten Hyld
Jens Molter Pedersen
Verny Schak Krog
Kaj Nielsen
Benny Andersen
Michael Sørensen
Kristian Ellehauge Hansen
Susanne Munksgaard
Thomas Munksgaard

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com