Nyheder
Hjælp

   NcM Logo  hvid

onsdag, 10 maj 2017 18:09

Modtagelse af nye medlemmer

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Hvert år kommer der et sted mellem 65 og 75 nye medlemmer til vores klub. Kan vi blive bedre til at tage imod dem?

I min velkomstnyhed til denne sæson luftede jeg idéen om at vi danner et lille korps af medlemmer som er villige til at tage godt imod nye medlemmer. Det skulle ske ved at man melder sig og tager nogen onsdagsvagter i løbet af sæsonen. Foreløbig kun på forsøgsbasis; så kan vi evaluere om det skal gentages næste år.

Imidlertid var der nok for meget tekst og for få billeder i den nyhed. For jeg har kun hørt fra en enkelt. Derfor - har du lyst og tid til at bruge et par onsdage mellem 18:30 og ca. 20:00 på at introducere nye eller pontentielle nye til det at cykle i flok, så vil jeg gerne høre fra dig. Du bliver udstyret med en lille checkliste vedr. emner der skal orienteres om og cykler så ellers blot en lille tur med dem der møder frem. Hastigheden er på ingen måde afgørende; der skal bruges tid på at lære at cykle i en gruppe så pulsen skal ikke op. Derfor er det ligegyldigt, hvilket hold du normalt træner sammen med.

Send en mail til formand@naestved-cykel-motion.dk hvis du kan bidrage. Du er også velkommen til at sende andre idéer som kan hjælpe nye godt igang i vores klub.

Læst 142 gange Senest ændret onsdag, 10 maj 2017 18:35
Log ind for at skrive kommentarer

Husk

 

Træning fra 26. marts

Vi er nu tilbage til de almindelige træningstider: Tirsdage og Torsdage kl. 18:30 og søn- og helligdage kl. 9:00. Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

Ny FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller den nye FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber klubtøj i webshoppen så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Du skal ikke vente på at pengene bliver trukket på din konto ved betaling med dankort - de vil først blive trukket når tøjet er afhentet.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Seneste nyt

Alle nyheder

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kaj Nielsen
Benny Andersen
Michael Sørensen
Kristian Ellehauge Hansen
Susanne Munksgaard
Thomas Munksgaard
Thomas Holmstrand
Stefan Gents
Tina Sønderby
Morten Jensen
Daniel Einarsson
Sten Sønderby
Morten Nikolajsen
Klaus Hansen
Daniel Skafte Jørgensen

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com