Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +

Klubmesterskab 2017

Klubmesterskab 2017

Så oprandt den store dag, hvor der skulle afvikles klubmesterskab 2017. I år på en rundstrækning med start og mål ved motorbanen, op ad bakke mod Dysted, til højre i Dysted mod Størlinge, og fra Størlinge mod motorbanen igen, det var en rundstrækning på 6,4 km med et ikke uvæsentligt antal højdemeter.

Ca. 30 kom til start og det kunne lade sig gøre at dele dem op i 5 hold. Vi havde 6 på hold A, 6 på hold 1, 4 på hold 2, 4 på hold 3 og 8-10 stykker på hold 4. Hold A og 1 kørte samme og blev sendt først af sted, idet de skulle køre 6 omgang = 38,4 km. Da de var væk, og det gik jo som sædvanligt hurtigt, så blev hold 2 sendt af sted, de skulle køre 5 omgange = 32 km, og så kørte hold 3 og 4 sammen, de skulle køre 4 omgang = 25,6 km.

Der var indkaldt 5 skadede medlemmer som hjælpere ude på ruten, idet der var flere farlige højresving, og så betjenten til at tælle omgangen. Det gik fint med sammenholdet på hold A og 1, de var rimeligt samlet de førte 2 omgange, men så tog de hurtige Hold A ryttere fat, og så blev 4 ryttere udskilt. Hold 2 kørte også et par omgange sammen, og så gik de også i opløsning. Hold 3 og 4 kørte ikke engang 1 omgang, før de var splittet ud over hele ruten, så det var faktisk lidt svært at tælle omgange for dem og finde ud af hvem der var i førertrøjen.

Hold A fik en udbryder på 3. omgang, det var Lars Petersen, som havde set sit snit til at stikke, nok fordi de andre lå og lurede på hinanden. Det skulle de aldrig have gjort, for Lars holde helt til mål med 35,4 i snit temmelig imponerende. Hold 1 havde noget mere sammenhold, men den ene fra Hold 1 havde sneget sig med på udbrydergruppen på Hold A, så det var rimeligt sikkert, at Sofus blev en klar vinder af Hold 1, idet han kom ind lige efter udbryderne Sass og Claus Tandlæge. Det var godt kørt at Sofus, for han måtte ene mand hente de 3 udbrydere fra Hold A, og det gjorde han på den stejle bakke ved motorbanen, hvor han rykkede op til udbryderne. Han kom i mål med et snit på 34,8. resten af Hold A og Hold 1 holdet sammen lige til den sidste spurt, som Michael Rislev vandt knebent (det har givet noget at få ny cykel med skivebremser).

Hold 2 fik en førergruppe med Peter og John Larsen (den gamle kasser), og de holdt lige til mål. Jeg råbte til dem at de gik ud på sidste omgang, jeg kan bagefter være noget i tvivl om de hørte det, for hvis det var en spurt de satte ind ved mållinjen, ja så kunne selv Jacob Fuglsang have vundet (alle ved jo at Jacob ikke kan spurgte). De fortsatte også ud på 6. omgang, men vi fik dem standset, så de hørte nok ikke mit råb efter de 4 omgange. Peter førte da de kørte forbi, så han vandt jo. Tydeligt, at Den Gamle Kasserer ærgrede sig, for der var jo en flot præmie til vinderen.

Hold 3 var med Der Alte Jørgen Jannerup i spidsen, og han kørte som i sine unge år, hvor han var jorden rundt, ja flere siger han var det flere gange, nu han var kommet i gang. Han var som nyfalden sne, og han kørte en vis legemsdel ud af bukserne på alle de andre. Det var godt gået af Jørgen med 30,1 i snit. Det er en rigtig god hastighed på en så svær rute, så stor respekt omkring det.

Hold 4 var som sagt ikke til at styre, idet de kørte over det hele. Jeg råbte bare noget, og så håbede jeg de selv talte omgangene. Det smuttede for et par stykker, men det hele giver jo god træning. Jeg ved ikke om nogen havde sneget sig ned på hold 4, men de kørte som om det galt om at komme alene til mål, og det lykkes så forbavsende godt. Det blev til en sejr til en jeg ikke kender navnet på men skriv til formanden, hvis du er ham eller ved hvem han er. Han er nok aspirant til Hold 3 næste år.

Så var der sejrs præmier, og en hel del ekstrapræmier til rigtig mange, som også havde kæmpet flot ude på ruten. Der blev klappet og givet håndtryk, drukket vand og en enkelt øl, men så begyndte skyerne at samle sig faretruende ude i horisonten, og så kunne man godt få afsluttet hurtigt og finde hjem. Skal så også love for, at det både lynede, tordnede og regnede, så jeg håbede at alle nåede sikkert hjem.

Tak til alle deltagerne og hjælperne. Det blev en god aften, men også tid til refleksion. Var ruten for hård, idet vi tidligere har været 60-70 stykker ude i Vejlø, når vi har kørt ruten Vejlø-Rettestrup-Svenstrup-Vejlø på 4 km. Udvalgene går i tænkeboksen, for vores klubmesterskab skal helst appellere til alle i cykelklubben.

Mvh/Betjenten

Lange træningsture vel overstået
 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

Der er nu kun træning på landevej kl. 10 om søndagen. MTB træning er kl. 10 om lørdagen.
Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber klubtøj i webshoppen så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Du skal ikke vente på at pengene bliver trukket på din konto ved betaling med dankort - de vil først blive trukket når tøjet er afhentet.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

René Winther Larsen
Leif Christensen
Helle Roested
Poul Jensen
Gitte Buchholtz
Carsten Hyld
Jens Molter Pedersen
Verny Schak Krog
Kaj Nielsen
Benny Andersen
Michael Sørensen
Kristian Ellehauge Hansen
Susanne Munksgaard
Thomas Munksgaard

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com