Alle nyheder og blogs
Hjælp
Skriftstørrelse: +

Klubtur Laholm I

Klubtur Laholm I

Trafikale udfordring på vej mod Havnegrillen i Helsingør

Vi mødtes i Rådmandshaven – dog manglede Tonny Petersen og Katrine som først kunne være med fra fredag samt Mike, Tonny Pedersen og John Larsen; de ville starte ud på cykler hjemmefra for at få et forspring.
Der blev hurtigt pakket biler og gruppen der skulle cykle til Laholm kom afsted præcis som planlagt kl. 8:15.
8:45 mødtes vi med Tonny Petersen lige før Tybjerg; han ville følge os et stykke med på vejen. Som aftalt, ventede Tonny Pedersen (hvor er det besværligt med to navne så tæt...kan vi finde på nogen passende øgenavne?) og John Larsen i Slimminge så vi kørte samlet videre nordøst på.
Men hvor var Mike?
Jeg ringede til ham og han fremstammede forpustet at han ingen idé havde om, hvor han befandt sig. Langs en skov og nok før Slimminge...
Jeg tænkte det var i skoven tæt på Slimminge og da han dukkede op efter 10 min. var det netop sådan det forholdt sig.
Med Tonny Pedersen som gæsteoptræder var vi nu 9 ryttere. Der skulle blive delt nogen gule kort ud denne dag – mere om det senere.

Vi havde fint vejr med side/modvind som planlagt. Det giver bedst træning og giver læ til dem der har behov bagerst.
Ruten var lagt som en nærmest lige linje til Laholm via Helsingør-Helsingborg. Den bød på en hel del kørsel på dobbeltrettede cykelstier som konstant fortsætter på modsatte side samt kombinerede stier/cykelstier omkring Storkøbenhavn. Men skal ruten ikke blive uforholdsmæssigt længere så er det betingelserne. Ligeledes fik vi prøvet trafikken af på de mindre veje tæt på København. Det fik os til at savne de hjemlige træningsbetingelser...

Forventningerne til turen var i top. Det var nok det der fik enkelte til at blive farveblinde og trille om hjørner eller endog køre lige over for rødt signal. Ikke i orden og gult kort. Jeg ved det er fristende og skal da heller ikke altid se mig fri af en mindre overtrædelse af færdselsloven, men ville man gøre det, hvis man havde sit barn med ude at cykle? Vi trænger til en lov der giver mulighed for at køre til højre i et kryds såfremt det kan gøres uden fare og unødig ulempe for andre – som det så fint hedder.
Langs Strandvejen blev cykelstien smallere og vi kørte i linje men af og til for hurtigt - ligesom det var sket på cykelstier gennem tæt om København tidligere. Nyt gult kort...

Anyway – vi kom til færgen efter 132 km. og købte billetter – men blev herefter sendt tilbage til indkørslen for biler. Ikke særlig brugervenligt. Vi havde tid i overskud så kun et sekunds overvejelse gav ophold og forplejning ved Havnegrillen.
Ovre med færgen nåede vi ikke lige at krydse autobanerne før bilerne kom så vi måtte køre det sædvanlige stykke sydpå sammen med bilerne før vi kunne komme mod nord via Helsingborg City. Pyt – så kom vi præcis over 200 km.
De sidste 68 km. var tildels i sidevind og igen måtte der uddeles gule kort. Der var ingen læ bag i feltet og her befandt sig ofte nogen der ikke kan træde samme antal watt som dem der lå forrest. Godt brugte kom vi derfor til Laholm og knappede drikkevarer op. De øvrige var ude og trille (eller nok nærmere på café besøg).
Indlogering og aftensmad – fisk med mos – eller omvendt. Udmærket og nok af det. Chokolademousse til dessert; noget som især Tonny Pedersen holder af.

Klubmesterskab 2017
 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.
Already Registered? Login Here
Gæst
fredag, 28. juli 2017

Husk

 

Kasseren holder ferie

Fremsendte anmodninger om refusion af udlæg vil derfor først blive overført når han er tilbage efter d. 7. august.

 

Træning fra 26. marts

Vi er nu tilbage til de almindelige træningstider: Tirsdage og Torsdage kl. 18:30 og søn- og helligdage kl. 9:00. Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

Ny FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller den nye FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber klubtøj i webshoppen så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Du skal ikke vente på at pengene bliver trukket på din konto ved betaling med dankort - de vil først blive trukket når tøjet er afhentet.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Gitte Buchholtz
Leif Christensen
Helle Roested
Carsten Hyld
Jens Molter Pedersen
Verny Schak Krog
Kaj Nielsen
Benny Andersen
Michael Sørensen
Kristian Ellehauge Hansen
Susanne Munksgaard
Thomas Munksgaard
Thomas Holmstrand
Stefan Gents
Kenneth Mørk Chmielowski

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com