Alle nyheder og blogs
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Skriftstørrelse: +

Lange træningsture vel overstået

IMG_4432-1

Kl. 8:00 søndag d. 25. juni var et rekord stort antal på mere end 30 mødt op til klubbens årlige lange træningsture. Det skyldtes primært Grete Petersens idé om, at der også skulle være en tur for dem der gerne ville køre længere end normalt men under 150 km. som de øvrige år har været korteste distance. Hele 12 medlemmer havde lyst til at køre med på den nye distance på 100 km. De øvrige blev fordelt mellem to hold på 150 km. og et hold på 200 km.

Jeg kørte med på de 200 km sammen med 7 andre. Deriblandt et par "tilmeldinger på stregen". En af dem var Eilif Jensen – et dejligt gensyn efter at Eilif havde været nede med brækket og opereret hånd efter et styrt i New York.

Normalt er turen op lige under Roskilde gået mod uret rundt men dagen før fik jeg den idé at vi skulle køre den anden vej i år. Det ville give lidt afveksling og vi ville få medvind på hele det lange stykke nordpå, hvor man kører fra vest til øst over til Roskilde. Det kom til at fungere rigtig godt og vi fik også på den måde bakkerne før frokost i Tølløse som Henrik Mathiesen tørt konkluderede.

Den ret hårde sidevind kom hurtigt til at sætte sig spor. Først måtte Eilif strække våben men fik alligevel godt 130 km. ind på kontoen og dernæst havde Carsten Sønder ikke benene på dagen. Vi hev ham med til Tølløse, hvor han valgte at fortsætte på egen hånd da vi andre kørte ind til spisning.

Lige uden for Tølløse mødte vi det hurtigste af de to hold på 150. De havde desværre måttet spise frokost alene i gråt og kold vejr. Vi havde ikke selv fået noget regn – så endnu en anden god grundt til at køre den vej rundt.

Da vi ankom til Brugsen i Tølløse, var det andet hold på 150 km. ankommet. Vi spiste hyggeligt sammen med dem og ønskede hinanden god tur. Af og til har vi spist pizza men det så ud som om der var lang leveringstid så det blev udmærkede nysmurte sandwich fra Brugsen.

Ruten syd om Roskilde var ændret en smule for at komme uden om Roskildefestival. Det fungerede fint. Vi holdt godt sammen også i den nye sidevind der dog blev mindre dominerende end ventet. I Aversi måtte vi lige ind om kirken og tanke vand; vi landede i Næstved efter 205 km. på lige over 7 timer og godt 32 i snit.

Hjemmesiden består nu kun af medlemsliste og indme...
Klubmesterskab 2017
 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

Der er nu kun træning på landevej kl. 10 om søndagen. MTB træning er kl. 10 om lørdagen.
Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber klubtøj i webshoppen så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Du skal ikke vente på at pengene bliver trukket på din konto ved betaling med dankort - de vil først blive trukket når tøjet er afhentet.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

René Winther Larsen
Leif Christensen
Helle Roested
Poul Jensen
Gitte Buchholtz
Carsten Hyld
Jens Molter Pedersen
Verny Schak Krog
Kaj Nielsen
Benny Andersen
Michael Sørensen
Kristian Ellehauge Hansen
Susanne Munksgaard
Thomas Munksgaard

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com