Distancer & startgebyr mv.
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Du kan vælge mellem tre ruter: 60km. 90km. eller 120km. Længden på den enkelte rute vil dog fortsat kunne afvige en smule. Alle ruter kommer over nogle bakker så du bliver udfordret uanset hvilken rute du vælger.

Dato 21. april 2019

Tidspunkt 120 km. kl. 9:00
90 km. kl. 9:15
60 km. kl. 9:30

Målområdet lukker efter at alle er kommet tilbage eller senest kl. 15:30

Start og mål Hos Næstved Firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Pris 60 km. - kr. 115,-
90 km. - kr. 145,-
120 km - kr. 175,-

Dertil kommer et tilmeldingsgebyr.

Du tilmelder dig her. Frist for forhåndstilmelding er d. 7. april. Tilmelding efter den dato har gebyr kr. 50,- plus det alm. tilmeldingsgebyr. Det gælder også tilmeldinger på dagen.

På dagen kan der betales kontant - meget gerne lige penge, eller der kan betales med MobilePay. Vis kvitteringen på din mobil når du kommer frem til udlevering af chip og rygnummer. Telefonnummer oplyses på stedet.

Afhentning af chip På dagen fra kl. 7:30 og frem til 15. minutter før start. Hvis du er forhåndstilmeldt, er du også velkommen til at dukke op lørdag mellem 10 og 12.

Sikkerhed Hjelm er påbudt.
Tristyr/bøjle er ikke tilladt.
Færdselsloven skal overholdes - Forårsløbet er et motionsløb, hvor ingen veje er spærret af eller lukkede.
Følgebiler er kun tilladt efter forudgående aftale med løbsledelsen.
Der skal tages hensyn til øvrige trafikanter og henstillinger fra officials skal følges.

Ryttere der ikke kører efter færdselsloven og/eller ikke retter sig efter anvisninger og henstillinger fra flagposter, MC'ere og officials vil blive taget ud af løbet uden yderligere advarsler.

Parkering Der er gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af start.

Toiletter Der findes 9 toiletter i start/målområdet. 2 lige ved indskrivning/køkken samt 5 ved omklædning og 2 mobile toiletter uden for. Det kan derfor betale sig at gå mod omklædningsfaciliteterne i den modsatte ende af bygningen (i forhold til indskrivningslokale).

Depoter Der er ét depot på 60 km. turen, to på 90 og tre på 120 km.
Første depot kommer for alle tre ruter efter 31 km.
Andet depot kommer efter 66 km. på 90 km. ruten og efter 74 km. på 120 km. ruten. Tredje depot kommer efter 98 km. på 120 km. ruten. Andet depot på den længste rute er et væske depot.
På de øvrige depoter vil der være: Vand, energi i form af tabletter, bananer, chokolade, kaffe, Bolle eller sandwich eller lign.

På første depot i St. Elmue vil et toiletbesøg være muligt det vil det ligeledes på depotet i Hammer. (Andet depot på 90 km. og tredje depot på 120 km.).

Telefon under løbet +45 42 91 28 42 eller +45 25 43 88 23

Diplomer  Når løbet er slut vil det være muligt at udskrive diplom via et link i resultatlisten. Om teknikken spiller, kan du også komme forbi i indskrivningen når du er kommet i mål og få det udskrevet i farver på kraftigt papir.

Samaritter Vi har ingen Samaritter i år men der findes indtil flere hjertestartere i området. Lægevagten i Næstved har tlf. nr. 70 15 07 00.

Service Skulle du være så uheldig at komme hjemmefra uden f.eks. ekstra slange, CO2 patron eller drikkedunk, så kan du købe dette i startområdet i begrænsede mængder.

Start Hver af de tre distancer bliver via højttalere kaldt frem til start i en stor boks foran målportalen. Der køres med master på de to lange ruter den første kilometer, hvorefter løbet bliver givet frit.

Samlet stigning 60 km. ca. 600 højdemeter.
90 km. ca. 800 højdemeter.
120 km. ca. 1200 højdemeter.

Ruteafmærkning Ruterne er afmærket med små skilte i vejsiden. Primært i højre side af vejen om muligt.

Forplejning Når du kommer i mål, vil der være kold pastasalat og frikadeller samt en øl eller en vand. Derudover kaffe og kage.

Målområdet Du finder et oversigtskort over målområdet her.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Lene Larsen
Inger Klæstrup
Bjarne Larsen
Jim Bjerre Andersen
Lene Nora Bach Koudal
Johnny Madsen
Per Nørholm Rasmussen
Christian Bech
Sussi Rifseim
Anne Bøgsted Malmgren
Henrik Lück Madsen
Jan Rasmussen
Per Brændstrup
Jan Knudsen
Annette Winther

Næstved Cykel-Motion på strava.com