Hjælp

   NcM Logo  hvid

søndag, 26 februar 2017 18:07

Opvisning på de skrå brædder uden at køre forkert en eneste gang

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Der var ikke så mange der ville med til cykelbanen i Odense i år men det skulle ikke forhindre de tilmeldte i at få en rigtig god oplevelse.

Vi ankom til banen lidt i ti og havde denne frem til kl. 12. Hurtig omklædning; montering af egne pedaler på lånecyklerne og ud og varme op. Henrik Sass kører hvert år hurtigt og nu har vi omsider gennemskuet at det er fordi han har sin egen cykel med ;-)

Det var et stærkt felt på 8 ryttere denne gang. Kun Thomas Werngreen Kjer havde ikke prøvet det før. Og minsandten om ikke vi havde VM guld vinderen fra junior VM i New Zealand i 1983 Mark Kubach med på holdet og jeg kan allerede nu løfte sløret for at Mark ikke havde glemt, hvordan man kører en banecykel selvom det er flere år siden han solgte sine cykler.

Ud og varme op stille og roligt og give Thomas tid til at vænne sig til de skrå brædder. Som de øvrige to gange vi har kørt på banen, er det sprinteren Alex Rasmussens far, Claus Rasmussen der styrer løjerne. I år havde han så tilfældigvis og sjovt nok hjælp fra træneren af banelandsholdet fra 83’ så der var gensynsglæde med Mark og ham.

Vi indledte med en tidskørsel over 200 meter for lige at sætte en rækkefølge. Mange vil sige jeg ikke har talent for at køre på cykel – og når det kommer til en banecykel giver jeg mig uden modstand. Jeg blev anden sidst. Det betød at jeg skulle køre sprint over to omgange mod Thomas Fjeldvig som kom et ca. sekund efter mig. Denne sprint vandt jeg dog ret let da Thomas lagde sig i front fra start. Øvrige hold fik vist også forventede vindere.

Dernæst skulle vi køre Scratch - et linjeløb over 15 omgange. Her fik jeg lige et par fif af hr. Sass og det gjorde at jeg kom ind som nummer tre kun slået af Sass og Mike. Tror et målfoto ville have givet mig andenpladsen men da pengepræmierne var små så gav jeg mig uden yderligere snak ;-)

Afslutningsvis kørte vi et udskilningsløb, hvor bagerste mand blev taget ud af løbet hver anden omgang. Her blev jeg firer – igen over forventning i forhold til den indledende tidskørsel...
Der var fortsat et kvarter til vi skulle slutte og vi kunne lige trille af inden vi nød en Cola og trillede mod Næstved.

Tak for et sjovt anderleded arrangement til hovedmanden bag det – Torben Lund fra Træningsudvalget.

Læst 567 gange Senest ændret onsdag, 31 maj 2017 21:54
Mere i denne kategori: Klubtur Laholm I »
Log ind for at skrive kommentarer

Husk

 

Træning fra 26. marts

Vi er nu tilbage til de almindelige træningstider: Tirsdage og Torsdage kl. 18:30 og søn- og helligdage kl. 9:00. Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

Ny FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller den nye FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber klubtøj i webshoppen så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Du skal ikke vente på at pengene bliver trukket på din konto ved betaling med dankort - de vil først blive trukket når tøjet er afhentet.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Seneste nyt

Alle nyheder

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kaj Nielsen
Benny Andersen
Michael Sørensen
Kristian Ellehauge Hansen
Susanne Munksgaard
Thomas Munksgaard
Thomas Holmstrand
Stefan Gents
Tina Sønderby
Morten Jensen
Daniel Einarsson
Sten Sønderby
Morten Nikolajsen
Klaus Hansen
Daniel Skafte Jørgensen

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com