Hjælp

   NcM Logo  hvid

fredag, 03 marts 2017 21:43

Den dramatiske og sandfærdige historie om mine synder på cykel

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)

Nu hvor det er blevet almindeligt at bekende alle mulige synder indenfor cykling, synes jeg også at det må være min tur.

Jeg må indrømme, at jeg i tidens løb har begået flere kriminelle handlinger, så jeg vil bede vores medlem af ordensmagten stoppe læsningen her, så han ikke skal komme i et moralsk dilemma.

Jeg har i min karriere som cyklist begået pasforfalskning, smugling, omgåelse af visumregler, tilegnelse af uretmæssige pengebeløb og endelig medvirket i et togrøveri. Så her kommer alle (de fleste) af mine bekendelser. For at det hovedsagelig skal have med mine cykeleventyr at gøre, ser jeg bort fra fusk med studiekort (så jeg kunne rejse billigere til Krakow end til Ålborg) fusk med mit pas, så min datter Tine kunne rejse med mig på børnebillet ned gennem Europa. Altså det gælder ikke.

På vores (Ingrid og min egen) allerførste cykeltur til Nice i Frankrig, skal vi med toget hjem. I første omgang til Paris med et nattog. Toget er propfyldt, og vi slår os ned oven på alle vores cykeltasker i gangen uden for kupeerne, og her ligger vi og halvsover som så mange andre. Gangen og kupeerne er selvfølgelig overfyldt, så billetkontrol ser vi ikke noget til, togføreren kan slet ikke komme igennem toget.

Da vi når Lyon holder toget stille på et rangerterræn, sikkert for at vente på grønt lys. Over for os holder et langt godstog, og et par unge fyre der hænger ud af de åbne vinduer prøver for sjov at trække lidt i døren i godsvognen der holder lige uden for vores vindue. Døren i godsvognen er ikke låst, så den ryger lidt mere op. Indenfor er der stablet frugtkasser med al mulig forskellig frugt, sikkert frugt på vej til markederne i Paris. En af fyrene kan lige nå den øverste kasse og begynder at lange vandmeloner over til vennerne, og inden længe springer én over i vognen og langer kasse efter kasse over i vores vogn, hvor alle pludselig er vågne og nærmest som på kommando danner en række, der kan sende kasser med frugt videre til fælles fordeling. Fra at være en slumrende togvogn er vi pludselig blevet en bikube af aktivitet, og inden vores tog kører videre står der kasser af frugt i hele vognen og sikkert også nabovognen.

Det må have undret en del togrejsende på endestationen i Paris, da vores tog ankommer, og så godt som alle passagererne der forlader toget, slæber poser og kasser med frugt ned ad perronen og ud gennem billetkontrollen.

Da nu min kriminelle løbebane var lagt med et togrøveri, var der ikke langt til næste skridt, uretmæssig erhvervelse af narkopenge.
Det sker i 1986 hvor jeg er på vej tværs over Europa fra Atlanterhavet til Sortehavet. Jeg er nået til Wien, hvor jeg bor på campingpladsen og venter på at Ingrid skal ankomme og følge mig på resten af turen.

Jeg driver lidt rundt i byen og sætter mig i en park for at kigge lidt på folkelivet. Længere henne ad stien på en anden bænk sidder og står nogle unge mennesker, og jeg kan se, at de udveksler ting i plasticposer til hinanden. Hmm!

Pludselig bryder et inferno af larm og blåt lys ud, og en politibil kommer farende om et hjørne. Fyrene får travlt med at proppe poser i papirkurven ved siden af bænken, og forsvinder i alle retninger. Politiet kører efter nogle af dem, og på 0 sekunder er der fuldstændig stille. Jeg rejser mig stille og roligt op og slentrer (næsten usynlig) hen til bænken og papirkurven, skubber lidt til den øverste plasticpose, og kan se en masse pengesedler. Hurtigt snupper jeg posen og slentrer måske en anelse mere forceret ud af parken, og krydser en del rundt i gaderne, mens jeg ustandselig kigger mig over skulderen (jeg har jo læst en del kriminalromaner), til jeg finder en bus der kan køre mig et andet sted hen. Først senere da jeg er kommet sikkert hjem på campingpladsen vover jeg at kigge ned i plasticposen, og kan konstatere at der i hvert fald er penge nok til at forsøde tilværelsen på resten af turen, og da Ingrid nogle dage senere ankommer får vi nogle herlige dage med restaurant- og cafebesøg i Wien.

Senere har mine kriminelle aktiviteter taget noget af, og har kun udmøntet sig med indsmugling af kontanter fra Nepal til Indien (kursen var væsentlig bedre i Nepal, og det var forbudt at ind og udføre Indiske rupees), men når man kører på cykel over grænsen er risikoen for at tolderne undersøger hvad der er inden i stellet og styret minimal. Og endelig lidt forfalskning af et visum i Egypten, hvor vi ikke lige nåede at komme ud inden vores visum udløb.

Nu om dage er jeg selvfølgelig blevet fuldstændig lovlydig, og holder nu oven i købet tilbage når der er rødt lys. – I hvert fald når jeg er i klubtøj.

Læst 441 gange Senest ændret onsdag, 31 maj 2017 21:53
Log ind for at skrive kommentarer

Husk

 

Træning fra 26. marts

Vi er nu tilbage til de almindelige træningstider: Tirsdage og Torsdage kl. 18:30 og søn- og helligdage kl. 9:00. Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

Ny FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller den nye FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber klubtøj i webshoppen så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade. Du skal ikke vente på at pengene bliver trukket på din konto ved betaling med dankort - de vil først blive trukket når tøjet er afhentet.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Seneste nyt

Alle nyheder

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kaj Nielsen
Benny Andersen
Michael Sørensen
Kristian Ellehauge Hansen
Susanne Munksgaard
Thomas Munksgaard
Thomas Holmstrand
Stefan Gents
Tina Sønderby
Morten Jensen
Daniel Einarsson
Sten Sønderby
Morten Nikolajsen
Klaus Hansen
Daniel Skafte Jørgensen

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com