Våd MTB Nytårstur

04-01-2021

Vi var ca 12 der trodsede regnen og mødte op til MTB nytårstur.

Jeg skal indrømme at jeg på vej ad Fladsågårdsvej indså at det var en stor fejl at jeg havde begivet mig ud i så ”massivt” regnvejr.

Jeg fortsatte dog, da jeg ikke ville gå glip af den klub sponsorerede kransekage og Verdi og som jeg vidste at Grete og Mogens ville stå med i Fruens ly.

Da jeg nåede Rådmandshaven var mine støvler meget våde udenpå og jeg følte det som fyldt med vand indeni. Det er ikke min stærke side med vand i skoene.

Vi blev delt op i 2 hold og betjenten ledte os ud ad byen via Fabriksvej og Lagunestien. I begyndelsen gik det nogenlunde med farten, men Betjenten havde indtaget nogle euforiserende stoffer aftenen i forvejen som havde forplantet sig i benene, så der var en del kommentarer om farten i geledderne.

Vi kørte rundt om lystbådehavnen og ud omkring Appenæs, her gik det helt galt for Mathiesen. Så rimelig fart blev til urimelig hurtigt, da han satte sig op foran og lagde sig ned over styret.

Nu skulle vi ud til kransekagen.

Vi ankom præcist som Grete kom med traktement og der blev nydt et glas eller 2 og kransekage.

Vi var alle blevet godt våde, så det blev et kort ophold, men som sædvanligt hyggeligt at tilbringe tid sammen med gode venner fra klubben.

Jeg bliver altid i godt humør når jeg er sammen med jer venner i NCM, altid en god bemærkning og godt humør hos alle.

Rigtig godt nytår, glæder mig til mange gode oplevelser i 2021.

Bedste hilsner

Poul Larsen