Klubben tilbyder medlemmerne at købe tøj med logo og i de rigtige farver til fordelagtige priser. Alt er kvalitetstøj, trøjer og bukser er af mærket Champion Systems.

Grundet usikkerhed om tilskud til tøj er shoppen lukket for tiden. Så snart den åbner vil der komme link til den her. Priser fremgår først når shoppen er online igen.

Her lidt guidelines og gode råd før du bestiller klubtøj:

Inden du bestiller er det en god idé at gå forbi Fri Bikeshop i Ringstedgade, hvor mange af modellerne vil kunne ses og prøves i forskellige størrelser. Nogen oplever, at den størrelse de normalt køber er for lille i vores design.
Dernæst bestiller du hjemme via webshoppen. Bemærk at Fri Bikeshop intet har med vores tøj at gøre og de kan ikke svare på nogen spørgsmål ang. sortiment, priser, leveringstid og lingende. De har blot noget af vores tøj hængende så du kan prøve det.

Afhentning vil skulle ske hos Fri Bikeshop. Du får besked via en sms når tøjet er klar til afhentning.

Vigtigt: Prøver du en herremodel og bestiller en kvindemodel skal du bestille en størrelse større end herremodellen da kvindestørrelserne er præcis et nummer mindre end herrestørrelserne. Det fremgår også af størrelsesguides nedenfor.
Der er ingen mulighed for at bytte tøjet eller for at returnere det. Ej heller nogen fortrydelsesret da tøjet bliver produceret efter ordre - der er intet lager.

Selvom du er vant til at handle i webshops så vil jeg på det kraftigste anbefale at du kigger guide til shoppen igennem før du bestiller.

Vi får leveret tøj 3 gange om året. Deadlines for bestilling er 18. februar, 20. april og 20. august. Levering ca. 5-6 uger senere.

Bemærk at der først bliver lagt moms til ved check-ud ligesom der kommer et tillæg på 5% til individuel pakning og forsendelse når du betaler med kreditkort. (Eneste mulige betalingsform). Beløbet bliver næsten med det samme trukket fra dit kreditkort da der er tale om fremstilling til ordre.

Herunder størrelsesguides til de forskellige modeller. 1" = 2,54 cm.

Vinterjakker

Vindvest

Vindjakke

Jersey Race Cut (tætsiddende)

Cykelshorts uden seler

Jersey - alm. cykeltrøje

Korte bukser med seler