Fortrolighed
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Indledning.

Denne fortrolighedspolitik regulerer den måde, hvorpå Næstved Cykel-Motion indsamler, bruger, vedligeholder og videregiver oplysninger indsamlet fra registrerede brugere (herefter kaldet en en "Bruger") på webstedet naestved-cykel-motion.dk (herefter kaldet "Webstedet"). Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet og alle produkter og tjenester, der tilbydes af Næstved Cykel-Motion.

Personlige identifikationsoplysninger.

Vi kan indsamle personlige identifikationsoplysninger fra brugere på en række forskellige måder, herunder, men ikke begrænset til, når brugerne besøger vores hjemmeside, registrere på webstedet, abonnere på nyhedsbrevet, og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funktioner eller ressourcer, vi gør tilgængelige på vores websted. Brugerne kan blive bedt om i givet fald at opgive navn, e-mail-adresse, telefonnummer. Brugere kan dog besøge vores hjemmeside anonymt. Vi indsamler personlige oplysninger til identifikation fra brugere, hvis de frivilligt oplyser sådanne oplysninger til os. Brugere kan altid nægte at levere personligt identifikationsoplysninger; det kan imidlertid forhindre dem i at deltage i visse site aktiviteter.

Ikke-personlige oplysninger identifikation

Vi kan indsamle ikke-personlige identifikationsoplysninger om brugerne, når de interagerer med vores site. Ikke-personlige oplysninger kan omfatte browseren navn, hvilken type computer og tekniske oplysninger om brugere via forbindelse til vores hjemmeside, som operativsystemet og de Internet-udbydere udnyttede og andre lignende oplysninger.

Hvordan vi bruger indsamlede oplysninger

Næstved Cykel-Motion kan indsamle og bruge Brugere personlige oplysninger til følgende formål:

- omfatte liste over medlemmer af Næstved Cykel-Motion som har adgang til de dele af siden der henvender sig specifikt til medlemmerne.

Hvordan beskytter vi dine oplysninger

Vi varetager dataindsamling, lagring og behandling i praksis og har sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller ødelæggelse af dine personlige oplysninger, brugernavn, password, oplysninger og data, der er lagret på vores site transaktion.

Deling af dine personlige oplysninger

Vi sælger ikke brugernes personlige identifikationsoplysninger til andre; ej heller bytter vi dem væk eller lejer dem ud.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Næstved Cykel-Motion har beføjelse til at opdatere denne fortrolighedspolitik til enhver tid. Når vi gør det, vil vi revidere den opdaterede dato nederst på denne side. Vi opfordrer brugere til at løbende at tjekke denne side for eventuelle ændringer og at holde dig opdateret om, hvordan vi er med til at beskytte de personlige oplysninger, vi indsamler. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum og at være bevidst om ændringer.

Din accept af disse betingelser

Ved at bruge dette websted, tilkendegiver du din accept af denne politik og servicevilkår. Hvis du ikke kan acceptere denne politik, skal du ikke bruge vores hjemmeside eller oprette en konto på denne. Din fortsatte brug af hjemmesiden efter ændringer i denne politik vil blive anset din accept af disse ændringer.

Handelsbetingelser
For specifikke betingelser når du handler på webstedet - se her.

Kontakt til os

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik eller anvendelsen af denne hjemmeside, bedes du kontakte os på:


Næstved Cykel-Motion


e-mail: naestved-cykel-motion.dk
Næstved Cykel-Motion
Østervej 2A
DK-4700 Næstved
+45 42 91 28 42
webmaster@naestved-cykel-motion.dk

Dette dokument blev sidst opdateret den November 30, 2014

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kim kromann
Peter van Schaik
Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com