TeamQ socialride

02-04-2024

TeamQ kører socialride, hver den 1. lørdag i måneden. Vi kører ca 1.5-2 timer med start kl. 9.30 fra Rådmandshaven. Første gang på lørdag, den 6. april.

Læs mere

Forårsløbet 2024

06-02-2024

Søndag d. 21. april 2024 - afholder Næstved Cykel-Motion for tiende gang Forårsløbet, som et åbent løb på landevej. Der bliver ligesom tidligere år, tre ruter at vælge imellem - 60, 90 og 120 km. Masser af højdemeter og gode udfordringer, der vil teste din grundform her i begyndelsen af sæsonen med raceren!

Løbet har altid været kendt for fine udfordrende ruter og gode depoter, og sådan bliver det igen i år.   

Der vil være ét depot på 60 km., to på 90 og 120 km., samt et ekstra vanddepot på 120 km. I målområdet bliver du efter løbet tilbudt en sandwich, øl eller vand samt kaffe/te og kage. Dette er dækket af dit tilmeldingsgebyr.
 

Sikkerheden vil blive prioriteret højt, så igen i år vil BMW Marchalls følge rytterne rundt på de to lange ruter. Du har naturligvis også hjelm på under løbet.

Ruterne "går højre om", og vil derfor primært bestå af højresving selvom dem til venstre ikke helt kan udgås.

Hvor større veje skal krydses, vil der være flagposter som sørger for at du kommer sikkert over.

I 2024 bliver der også tidtagning med chip. Det muliggør at der hurtigt bliver en resultatliste til rådighed når alle er kommet i mål.

Alle ruter går over en af de bedste/værste bakker på Sydsjælland - nemlig Svennerup Bjerg eller i daglig lokal tale blot kalde "P2 Bakken". Derudover har vi fundet 6 andre nævneværdige bakker som ruterne kommer over.

 

 

 

60 km

90 km

120 km

længde i meter

gennemsnitlig stigning

Gambakkevej

x

x

x

1.200

3 %

Svennerup Bjerg (P2 bakken        

x

x

x

1.200

4.0

Bækkeskov Stræde

x

x

x

3,600

2.0

Ørslevvej

 

 

x

1.400

2,5

Sværborgvej

 

 

x

900

2,5

Næstelsø Præstemark

 

x

x

1.400

2,5

Størlingevej

 

x

x

700

3.0

 

 

Du kan vælge mellem tre ruter: 60km. 90km. eller 120km. Længden på den enkelte rute vil dog fortsat kunne afvige en smule.

Alle ruter kommer over nogle bakker så du bliver udfordret uanset hvilken rute du vælger.

Du kan downloade 60 km ruten til gps   her.

Du kan downloade 90 km ruten til gps   her.

Du kan downloade 120 km ruten til gps her.

Husk eventuelt at downloade rutefiler lige før løbet. Der kan komme mindre ændringer fx på grund af vejarbejde.

Et par dage efter løbet regner vi med at kunne offentliggøre mange flotte billeder fra turen.

 

https://www.sportstiming.dk/event/13839

Dato

21. april 2024

Starttidspunkt

120 km.   kl. 9:00
  90 km.   kl. 9:15
  60 km.   kl. 9:30

Målområdet lukker efter at alle er kommet tilbage eller senest kl. 15:30

Start og mål

Hos Næstved Firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Pris

  60 km. - kr. 130,-
  90 km. - kr. 175,-
120 km. - kr. 200,-

Dertil kommer et håndteringsgebyr.

Du tilmelder dig her. Frist for forhåndstilmelding er den 7. april. Tilmelding til løbet kan dog gøres helt frem til kl. 8.45 på løbsdagen

Ved tilmelding efter den 7. april, vil der være et gebyr på kr. 50,-. OBS! Tilmelding på dagen er kun muligt online via Sportstiming.  

Afhentning af chip

Er du tilmeldt online kan du hente startnummer og chip allerede lørdag mellem 10.00 og 12.00 ved Næstved Firmasport eller på dagen fra 07.30 og frem til 08.45

Onlinetilmelding på dagen er muligt fra 07.30 og frem til 08.45

Sikkerhed

 • Hjelm er påbudt.
 • Tristyr/bøjle er ikke tilladt.
 • Færdselsloven skal overholdes - Forårsløbet er et motionsløb, hvor ingen veje er spærret af eller lukkede.
 • Følgebiler er kun tilladt efter forudgående aftale med løbsledelsen.
 • Der skal tages hensyn til øvrige trafikanter og henstillinger fra officials skal følges.
 • Ryttere der ikke kører efter færdselsloven og/eller ikke retter sig efter anvisninger og henstillinger fra flagposter, MC'ere og officials vil blive taget ud af løbet uden yderligere advarsler. 

Parkering

Der er gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af start.

Toiletter

Der findes 7 toiletter i start/målområdet. 2 lige ved indskrivning/køkken samt 5 toiletter ved omklædningsfaciliteterne i den modsatte ende af bygningen (i forhold til indskrivningslokale). Skilte vil være opsat på dagen.

Depoter

Der er ét depot på 60 km. turen, to på 90 og tre depoter på 120 km. Ruten.

 • Første depot kommer for alle tre ruter efter 31 km.
 • Andet depot kommer efter 66 km. på 90 km. ruten og efter 74 km. på 120 km. ruten.
 • Tredje depot kommer efter 96 km. på 120 km. ruten. Andet depot på den længste rute er et væskedepot. På de øvrige depoter vil der være: vand, bananer og chokolade

  På første depot i St. Elmue efter 31 km., vil der være opstillet en toiletvogn. Et toiletbesøg er ligeledes muligt på depotet ved Hammer kirke.
 • (Andet depot på 90 km. og tredje depot på 120 km.).

Telefon under løbet

31703667

Samaritter

Vi har ingen Samarittere i år, men hjertestartere forefindes i start og målområdet. Lægevagten i Region Sjælland har tlf. nr. 1818

Service

Skulle du være så uheldig at komme hjemmefra uden f.eks. ekstra slange, CO2 patron eller drikkedunk, så kan du købe dette i startområdet i begrænsede mængder.

Start

Hver af de tre distancer bliver via højttalere kaldt frem til start foran målportalen. Der køres med master på de to lange ruter den første kilometer, hvorefter løbet bliver givet frit.

Samlet stigning 

  60 km. ca.   600 højdemeter.
  90 km. ca.   800 højdemeter.
120 km. ca. 1200 højdemeter.

Ruteafmærkning

Ruterne er afmærket med små skilte i vejsiden. Primært i højre side af vejen om muligt.

Forplejning

Når du kommer i mål, vil der være sandwich samt en øl eller vand. Derudover kaffe og kage.

Målområdet

Du finder et oversigtskort over start og målområdet her.

Læs mere

Erfaringer som nyt medlem af NCM

13-03-2022

Hermed mine oplevelser og erfaringer som nyt medlem i Næstved Cykel Motion  

Jeg har kun positive erfaringer med det første ½ år i NCM, fra den allerførste dag, har alle jeg har mødt hjulpet, kommet med gode råd, taget én under vingerne for at man hurtigt lærer at cykle med, formationer og så videre.

Spørger man om noget, får man altid et relevant svar og hjælp, en positiv oplevelse.

Fra allerførste dag, har alle taget rigtig godt imod mig som ny, og jeg kan se at andre nye får den selvsamme modtagelse og det er simpelthen fantastisk.  

Inden jeg startede i NCM, var jeg lidt nervøs for om jeg kunne følge med i forhold til hastigheden, da jeg havde hørt at man skulle kunne cykle 50 km uden problemer før man meldte sig ind. Dette passer så ikke, det er med at få meldt sig ind hurtigst muligt, for man lærer det bedst her.

En anden ting jeg overvejede inden jeg meldte mig ind, var om jeg ville møde grejfreaks, der ville se ned på den gamle havelåge jeg havde, men det har jeg slet ikke mødt og alle mine fordomme er ikke blevet indfriet. Hvilket ærgrer mig en smule for så have jeg nok startet med at cykle en del år før.... 

Jeg kan reelt ikke komme på noget negativt. Klubben er bygget op på en måde, så det mest handler om at komme ud og cykle og have fælles sociale oplevelser sammen, om det er Mountainbike eller racer. 

Jeg har ikke været til mountainbike men har prøvet Zwift (hometrainer) hen over vinteren i stedet og jeg må konstatere at jeg savner decideret at komme ud på landevejen igen, sammen med holdet, det sociale i de timer man er afsted, er lige mig. 

Så kære nye medlem uanset niveau, se at få nogle prøvetimer i NCM, kan varmt anbefales.

Med venlig hilsen

Brian Winther

Læs mere

Klubtur til Gardasøen 2024

24-08-2023

Kære medlem af Næstved Cykel Motion,

Sæt kryds i kalenderen onsdag den 06.09.2023 kl. 18.30 - 20.00, hvor klubben inviterer til informationsmøde for vores forårs cykeltur 2024 til Gardasøen (Italien), der som vanligt finder sted i Kr. Himmelfartsdagene (08 - 12.05.2024).

Vi har i år valgt at benytte os af en rejsearrangør, der besidder et meget stort lokalkendskab til området, uanset om vi snakker ruter til MTB/racer eller restauranter/hoteller eller området generelt.

Turen er som udgangspunkt planlagt med fly transport T/R (kør selv er også en mulighed),  halvpension, mad til frokost, transport af en cykel og 20 kg. kuffert pr. person T/R 

Ovennævnte uddybes i detaljer på selve informationsmødet, herunder flyafgang og tilskud fra klubben, som finder sted påHerlufsvænge 14B,  4700 Næstved (indkørsel fra Ringstedgade)

Ovennævnte informationsmøde vil ligeledes blive annonceret på Facebook.

For dem der ikke har mulighed for at deltage i dette møde, men er interesseret i at høre nærmere, vil det gennemgået materiale blive fremsendt efterfølgende.

Denne information er også sendt pr. mail. Hvis I ikke har modtaget mailen så prøv at tjekke SPAM filteret

Venlig Hilsen

Bestyrelsen i Næstved Cykel Motion

Læs mere