Forsiden
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Blogs og Nyheder

Da vi lancerede det nye hold af kvinder på landevejen i maj måned 2019, var vi naturligvis spændte på, om nogen ville være med. Men det er gået rigtig fint. Der har været mellem 4 og 12 til de enkelte træninger hver anden onsdag og hver anden lørdag. Og endda med ekstra træninger ind imellem.

Team Q

Pigerne har netop evalueret sæsonen og besluttet at de starter op igen til foråret samtidig med de øvrige hold fra 1. april. Og udvider så der trænes alle lørdage og onsdage der ikke er helligdage. Med tilgang af lidt flere kvinder bliver det muligt at dele i to hold så forskellen fysisk bliver mindre mellem dem der kører sammen. Der er oprettet en facebook gruppe til kommunikationen - anmod om medlemsskab i den, hvis du vil høre mere om tilbudet. Søg efter "Team Q - Næstved Cykel-Motion.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Jette Langhorn
Christian Fryd
Brian Hansen
Hanne Stegmann
Tom Block
Lars Jørgensen
Jakob Foss
Anders Larsen
Irene Hyltoft Thomsen
Britta Klinke
Lisbeth Serop Larsen
Hanne Jensen
Michael Nyvang
Lene Larsen
Inger Klæstrup

Næstved Cykel-Motion på strava.com