Forsiden
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Blogs og Nyheder

Vi er for tiden flere end 250 medlemmer hos Næstved Cykel-Motion. På en god dag møder mere end 80 medlemmer op til træning. Det betyder, at vi som regel kan dele os op i adskillige hold af 6 - 12 ryttere der passer godt sammen i fysisk formåen og som har et fælles mål med træningen; det være sig forbedret fysisk form og/eller ønsket om godt socialt samvær.

IMG 5049

Men vi har fint plads til flere. Vi træner på landevejen fra ultimo marts til ultimo september. Nogen dog hele året om søndagen. Tirsdag og torsdag aften samt alle søn- og helligdage. Mød op til træning i Rådmandshaven foran kommunens administrationsbygning tirsdag eller torsdag kl. 18:00 (september dog 17:30) eller søn- og helligdage kl. 9:00 (fra 1. oktober og til sæsonstart ultimo marts dog kl. 10:00) og kør med et par gange inden du melder dig ind. Du er også velkommen til først at kontakte en fra træningsudvalget for at høre nærmere. Du kan læse mere om at træne med os her og her kan du melde dig ind. Vi har endvidere samlet svar på de mest stillede spørgsmål her. Find ud af mere om det via en dato i kalenderen.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Jette Langhorn
Christian Fryd
Brian Hansen
Hanne Stegmann
Tom Block
Lars Jørgensen
Jakob Foss
Anders Larsen
Irene Hyltoft Thomsen
Britta Klinke
Lisbeth Serop Larsen
Hanne Jensen
Michael Nyvang
Lene Larsen
Inger Klæstrup

Næstved Cykel-Motion på strava.com