Hjælp

   NcM Logo  hvid

På landevejen satser vi på at køre i hold på 12-14 motionister med en holdkaptajn. De forskellige hold kører i forskellig hastighed - hold A kører hurtigst, derefter følger hold 1 til 5.. Det er nogle gange lidt svært at få delt holdene, og det sker at der både kommer for hurtige og for langsomme med på de enkelte hold. Det er vigtigt at komme af sted med et hold der kører i en hastighed, man kan følge med i de 2-3 timer træningen normalt varer, og alle opfordres til at være realistiske og selvkritiske når de vælger hold. Ude på ruten er det holdkaptajnen der bestemmer rute og hastighed.

På hold A samt på hold 1, 2 og 3 vil der ofte være en eller anden form for struktureret træning. Det kan f.eks. være tekniktræning eller konditionstræning i en eller anden form, f.eks. som intervaltræning eller bakketræning. Træner og kaptajn er ikke nødvendigvis samme person.

I løbet af foråret vil der normalt være struktureret træning hver anden tirsdag for alle dem der har lyst til at deltage - ligegyldigt, hvilket hold man normalt kører på. Starttid her er kl. 18:15 - mødested er Kildemarksvej 70 som normalt. Se i kalenderen for info om, hvilke dage det er. Tilmelding er ikke nødvendig. Typisk triller man samlet stille og roligt ud til en rundstrækning og kører nogen intervaller af forskellig slags, hvorefter man triller tilbage mod Næstved efter en kort evaluering. Træningsudvalget tager sig af planlægning og instruktion.

Startsted er Kildemarksvej 70. I sommerhalvåret (fra annonceret sæsonstart i kalenderen til udgangen af september) er der træning hver tirsdag og torsdag kl. 18:30 samt søn- og helligdage kl. 9:00. Gælder også Grundlovsdag.

I september måned er start tidspunkt tirsdag og torsdag fremrykket til kl. 17:30 af hensyn til tidspunkt for solnedgang.

Hvis du har lyst til at køre andre dage, så spørg i vores forum og/eller på Facebook om ikke der er andre der vil med.

Der er hjelmtvang i klubben; du får ikke lov til at køre afsted med os uden hjelm. Derudover må du ikke anvende høretelefoner når du cykler sammen med os.

IMG 5251

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Lene Larsen
Inger Klæstrup
Bjarne Larsen
Jim Bjerre Andersen
Lene Nora Bach Koudal
Johnny Madsen
Per Nørholm Rasmussen
Christian Bech
Sussi Rifseim
Anne Bøgsted Malmgren
Henrik Lück Madsen
Jan Rasmussen
Per Brændstrup
Jan Knudsen
Annette Winther

Næstved Cykel-Motion på strava.com