Forårsløbet
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Fra Forårsløbet 2017

Søndag d. 21. april 2019 - afholder Næstved Cykel-Motion for sjette gang Forårsløbet som et åbent løb på landevej. Der bliver igen tre ruter at vælge imellem - 60, 90 og 120 km. Masser af højdemeter og gode udfordringer til test af din grundform i begyndelsen af sæsonen med raceren!

Løbet har altid været kendt for fine udfordrende ruter og gode depoter. Sådan bliver det også i år!

På den korteste rute vil der være ét depot, mens der bliver  to på den mellemste og 3 på den lange rute og i målområdet bliver du tilbudt et lunt måltid mad som er dækket af dit tilmeldingsgebyr.

Sikkerheden vil blive prioriteret højt - vi har igen arrangeret os med BMW Marchalls at de kommer på motorcykler og følger rytterne på de to lange ruter. Du har naturligvis også hjelm på. Ruterne "går højre om", og vil derfor primært bestå af højresving selvom dem til venstre ikke helt kan udgås. Hvor større veje skal krydses, vil der være vagter som sørger for at du kommer godt over.

Også i 2019 bliver der tidtagning med chip. Det muliggør at der hurtigt bliver en resultatliste tilrådighed her når alle er kommet i mål. Du vil kunne udskrive et diplom efter løbet her.

Alle ruter går over en af de bedste/værste bakker på Sydsjælland - nemlig Svennerup Bjerg eller i daglig lokal tale blot kalde "P2 Bakken". Det udnytter vi igen med en ekstra tidtagning så vi efter løbet kan kåre og præmiere en bakkemester hos både kvinder og mænd. Vinderen skal naturligvis have gennemført den rute vedkommende er tilmeldt.

Derudover har vi fundet 6 andre nævneværdige bakker som ruterne kommer over. De vil på dagen være mærket med start og slut samt info om længde, gennemsnitlig stigning samt max. stigningsprocent:

Navn 60 km 90 km 120 km Længde i meter Gennemsnit stigning Max. stigning
Gambakkevej X X X 1.200 meter 3,0 %  
Svennerup Bjerg/P2 Bakken X X X 1.200 meter 4,0 %  
Bækkeskov Stræde X X X 3.600 meter 2,0 %  
Ørslevvej     X 1.400 meter 2,5 %  
Sværdborgvej     X 900 meter 2,5 %  
Næstelsø Præstemark   X X 1.400 meter 2,5 %  
Størlingevej   X X 700 meter 3,0 %  

Du finder flere facts om løbet her hvor der også er til tilmelding. Igen har vi flotte lodtrækningspræmier som udloddes blandt dem der er forhåndstilmeldt.
Deltagerlisten kan du få adgang til her og du kan downloade seneste rutefiler til gps her.

Tak til vores sponsorer!

Et par dage efter løbet regner vi med at kunne offentliggøre mange flotte billeder fra turen.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Lene Nora Bach Koudal
johnny madsen
Per Nørholm Rasmussen
Christian Bech
Sussi Rifseim
Anne Bøgsted Malmgren
Henrik Lück Madsen
Jan Rasmussen
Per Brændstrup
Jan Knudsen
Annette Winther
Peter Marquardt
Jesper Holst Schmidt
Pia Nagel
Johnny Burkal Ramsing

Næstved Cykel-Motion på strava.com