Forårsløbet (Aflyst)!
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Fra Forårsløbet 2017

Forårsløbet 2020 er desværre aflyst grundet Coronavirus.

Søndag d. 19. april 2020 - afholder Næstved Cykel-Motion for syvende gang Forårsløbet som et åbent løb på landevej. Der bliver i år fire ruter at vælge imellem - 30, 60, 90 og 120 km. Masser af højdemeter og gode udfordringer til test af din grundform i begyndelsen af sæsonen med raceren!

Løbet har altid været kendt for fine udfordrende ruter og gode depoter. Sådan bliver det også i 2020!

På den korteste rute vil der ikke være noget depot, mens der bliver et på 60 km.  to på 90 km. og 3 på den lange rute og i målområdet bliver du tilbudt et lunt måltid mad som er dækket af dit tilmeldingsgebyr.

Sikkerheden vil blive prioriteret højt - vi har igen arrangeret os med BMW Marchalls at de kommer på motorcykler og følger rytterne på de to lange ruter. Du har naturligvis også hjelm på. Ruterne "går højre om", og vil derfor primært bestå af højresving selvom dem til venstre ikke helt kan udgås. Hvor større veje skal krydses, vil der være vagter som sørger for at du kommer godt over.

Også i 2020 bliver der tidtagning med chip. Det muliggør at der hurtigt bliver en resultatliste tilrådighed her når alle er kommet i mål. Du vil kunne udskrive et diplom efter løbet her.

Alle ruter undtagen 30 km. går over en af de bedste/værste bakker på Sydsjælland - nemlig Svennerup Bjerg eller i daglig lokal tale blot kalde "P2 Bakken". Det udnytter vi igen med en ekstra tidtagning så vi efter løbet kan kåre og præmiere en bakkemester hos både kvinder og mænd. Vinderen skal naturligvis have gennemført den rute vedkommende er tilmeldt.

Derudover har vi fundet 6 andre nævneværdige bakker som ruterne kommer over. De vil på dagen være mærket med start og slut samt info om længde, gennemsnitlig stigning samt max. stigningsprocent:

Navn 30
km
60 km 90 km 120 km Længde i meter Gennemsnit stigning Max. stigning
Gambakkevej X X X X 1.200 meter 3,0 %  
Svennerup Bjerg/P2 Bakken   X X X 1.200 meter 4,0 %  
Bækkeskov Stræde   X X X 3.600 meter 2,0 %  
Ørslevvej       X 1.400 meter 2,5 %  
Sværdborgvej       X 900 meter 2,5 %  
Næstelsø Præstemark     X X 1.400 meter 2,5 %  
Størlingevej     X X 700 meter 3,0 %  

Du finder flere facts om løbet her hvor der også er til tilmelding. Igen har vi flotte lodtrækningspræmier som udloddes blandt dem der er forhåndstilmeldt.
Deltagerlisten kan du få adgang til her og du kan downloade seneste rutefiler til gps her.

Tak til vores sponsorer!

Et par dage efter løbet regner vi med at kunne offentliggøre mange flotte billeder fra turen.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Kim kromann
Peter van Schaik
Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com