Træningstider

1. april - 31. august 1. september - 30. september 1. oktober - 31. marts

Racercykel
Tirsdage og torsdage kl. 18:00
Søn- og helligdage kl. 9:00

Team Q (Kvinder)
Onsdage kl. 17:30

Mountainbike
Kan arrangeres via Facebook gruppe.

Racercykel
Tirsdage og torsdage kl. 17:30
Søn- og helligdage kl. 9:00

Team Q (Kvinder)
Onsdage kl. 17:30

Mountainbike
Kan arrangeres via Facebook gruppe.

Racercykel
Søn- og helligdage kl. 10:00

Mountainbike
Lørdage kl. 10:00

Hvis intet andet er nævnt i kalenderen så er mødestedet Rådmandshaven 20, 4700 Næstved
(Foran indgangen til kommunens administration).

Nyheder

Årets ildsjæl 2020

20-01-2021

Kære Claus Lücking.

Stort tillykke med den velfortjente ”årets NCM ildsjæl” pokal. Det var på tide at du blev hædret.

Dit engagement i vores fantastiske klub er uden sidestykke, det er blandt andet blevet til 8 år som formand. Hvor du har sikret rekord medlemstal, medlemmer kommer til fordi det er en alsidig klub med mange muligheder.

Muligheder og initiativer har du skabt sammen med alle de mange hjælpere, som stiller op når der er behov.

Vi har fået skabt en fantastisk interesse for kvindecykling, hvor du har medvirket til at få det struktureret. Forårsløbet med mere end 700 deltagere, hvor alt kører efter en lige snor.

Som afslutning vil jeg også sige tak for dit kæmpe arbejde med vores hjemmeside, som designer af hjemmeside og webmaster har du sikret en platform så alle vi medlemmer kan holdes ajour og et samlet sted at finde ”faq” samt deling af altid brugbar information.

Jeg kan blive ved, og jeg håber du bliver ved med at bidrage til vores klub.

Stort tillykke.

Poul Larsen
Formand
 

Læs mere

Velkommen til den nye hjemmeside

02-01-2021

Efter knap 8 år med den gamle hjemmeside er den gået på pension.

Siden var bygget op af moduler leveret af forskellige software udviklere rundt omkring i verden og da vi nu er på vej til en ny webmaster var det en fin anledning til at kigge mod en samlet leverandør af alt hvad vi har behov for.

Megen af den funktionalitet vi er vant til har vi endnu: Udsendelse af mails og sms og tilmelding til arrangementer osv.

For at tilmeldte vises under et arrangement i kalenderen kræver det at den enkelte tillader det i forbindelse med tilmeldingen.
Der er en bug så events vises dobbelt i kalenderen. Det arbejder leverandøren på at rette.

Der mangler også lidt - men sådan er det jo ved et skifte. Mange vil komme til at savne vores FAQ, er jeg sikker på ;-) og man kan ikke længere betale til klubben via Mobile Pay.
Endvidere bliver der ikke foreløbig en altid opdateret medlemsliste. Vi vil arbejde på at der ligger en liste så opdateret som muligt.
Det er ikke længere muligt at logge ind via Facebook.
Hvis du har udlæg skal du fremover sende en mail til ks@naestved-cykel-motion og vedhæfte bilag, notere formålet og oplyse dit navn og adresse samt bankoplysninger. Senere i år vil der komme en løsning der ligner den vi er vant til - med en formular til formålet på hjemmesiden.

Det gamle billedarkiv kommer til senere - den nye side kan ikke for tiden håndtere den måde vi har opbevaret dem på - inddelt i årstal og events.

Lister over udvalg og bestyrelse bliver opdateret når I bliver meldt ind og vi får tildelt de rigtige roller til jer.

Som en ny feature lægger man sine betalingsoplysninger ind ved indmeldelse og disse benyttes så ved fremtidig kontingentbetaling og ved betaling vedr. arrangementer. Ingen andre end medlemmet selv har adgang til kortoplysningerne og til at ændre eller slette disse.

Der er ingen ændringer vedr. klubtøj. Det sker fortsat i en ekstern portal. Lige nu er der ikke åbent for bestilling af tøj.

Vi har nu integreret bogføring og regnskab på hjemmesiden. Det letter arbejdet for kassereren.

Med den nye side følger en mulighed for at administrere "frivillighed". Altså - hvem hjælper med gennemførelse af aktiviteterne. Det vil vi overveje at tage i brug senere.

 

Læs mere

Våd MTB Nytårstur

04-01-2021

Vi var ca 12 der trodsede regnen og mødte op til MTB nytårstur.

Jeg skal indrømme at jeg på vej ad Fladsågårdsvej indså at det var en stor fejl at jeg havde begivet mig ud i så ”massivt” regnvejr.

Jeg fortsatte dog, da jeg ikke ville gå glip af den klub sponsorerede kransekage og Verdi og som jeg vidste at Grete og Mogens ville stå med i Fruens ly.

Da jeg nåede Rådmandshaven var mine støvler meget våde udenpå og jeg følte det som fyldt med vand indeni. Det er ikke min stærke side med vand i skoene.

Vi blev delt op i 2 hold og betjenten ledte os ud ad byen via Fabriksvej og Lagunestien. I begyndelsen gik det nogenlunde med farten, men Betjenten havde indtaget nogle euforiserende stoffer aftenen i forvejen som havde forplantet sig i benene, så der var en del kommentarer om farten i geledderne.

Vi kørte rundt om lystbådehavnen og ud omkring Appenæs, her gik det helt galt for Mathiesen. Så rimelig fart blev til urimelig hurtigt, da han satte sig op foran og lagde sig ned over styret.

Nu skulle vi ud til kransekagen.

Vi ankom præcist som Grete kom med traktement og der blev nydt et glas eller 2 og kransekage.

Vi var alle blevet godt våde, så det blev et kort ophold, men som sædvanligt hyggeligt at tilbringe tid sammen med gode venner fra klubben.

Jeg bliver altid i godt humør når jeg er sammen med jer venner i NCM, altid en god bemærkning og godt humør hos alle.

Rigtig godt nytår, glæder mig til mange gode oplevelser i 2021.

Bedste hilsner

Poul Larsen

Læs mere

Virtuel træning

09-11-2020

I disse tider sker næsten alt socialt virtuelt. Samtidig nærmer vinteren sig og de kolde og mørke dage tager over. Det betyder øget aktivitet på hometrainerne og for at bevare lidt af det sociale så cykler nogen stykker indendørs i Zwift tirsdage og torsdage kl. 18:00.

Om tirsdagen er det oftest et "Social Ride" typisk arrangeret af Carsten Sønder, hvor man følges et stykke af tiden mens det er intervaltræning om torsdagen arrangeret af Mike Gydesen. Find og følg de to herrer i Zwift for at blive inviteret til de ugentlige events.

Der findes en Facebook gruppe til kommunikation; du er velkommen til at søge om medlemskab.

Læs mere

Arrangementer