Indmeldelse
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Hos Næstved Cykel-Motion er der sagtens plads til flere end de 300 medlemmer der er i dag. Brug nedenstående formular til at melde dig ind efter at du har læst lidt om foreningen; kontakt evt. først formanden eller en fra træningsudvalget.

Når du har udfyldt formularen bedes du indbetale første års kontingent - enten via netbank til konto 9819 4582233891 eller via Mobile Pay til nummer 43 407. Vi foretrækker Mobile Pay. Angiv gerne dit nye medlemsnummer i forbindelse med betaling - nummeret bliver sendt til dig i en e-mail umiddelbart efter du har afsendt formularen. Medlemskabet er først gældende når vi har modtaget din betaling.

Et års enkelt-medlemskab koster kr. 300,- mens et familiemedlemskab koster kr. 450,- (Kræver samme bopæl). Melder du dig ind efter d. 1. juli er det halv pris for resten af året. Medlemstypen familiemedlemskab udgår fra og med 2019 og alle vil herefter være enkeltmedlemmer.

Du vil kort tid efter indmeldelsen modtage yderligere informationer via e-mails. Og så snart vores kasserer har godkendt din indmeldelse vil han åbne din konto så du kan logge ind på hjemmesiden. Du får besked via en ny e-mail når du kan logge ind.

Ønsker du et familiemedlemskab skal formularen nedenfor udfyldes lige så mange gange som der er nogen på din adresse der ønsker at være medlem. Og procedure vedr. aktivering er ens for dem alle. Men der skal naturligvis kun betales for den første indmeldelse jf. priserne listet ovenfor.

Du vælger selv et brugernavn og et password. Password skal være på mindst 8 karakterer og skal indeholde mindst et stort bogstav og mindst et tal. En e-mail adresse kan kun bruges én gang - i et familiemedlemskab med flere medlemmer er I derfor nødt til at have hver sin e-mail adresse. Giver det store problemer så skriv til formanden.

Har du tidligere været medlem hos os, så skriv til kassereren på ks@naestved-cykel-motion.dk i stedet for at udfylde formularen.

Navn(*)
Venligst indtast fulde navn
Adresse(*)
Indtast manglende adresse
Postnummer(*)
Ugyldigt postnummer
By(*)
Indtast by
Mobil nummer(*)
Ugyldigt telefon nummer
Ønsket brugernavn(*)
Please provide an username!
E-mail(*)
Please provide a valid e-mail!
Bekræft e-mail(*)
Retype the e-mail!
Password(*)
Please enter a password!
Bekræft password(*)
Retype the password!
Fødselsdato(*)
-- Ugyldig fødselsdato
Køn(*)

Ugyldig indtastning
Medlemstype(*)

Vælg type af medlemskab

Familiemedlemskab kræver samme bopæl

At betale kr.
Invalid Input
Jeg fandt jeres forening(*)
Vælge hvordan du fandt os
Jeg træner på:(*)

Ugyldig indtastning
Bemærk at der normalt ikke er nogen der træner på MTB fra ultimo marts til primo oktober.
Besked
 

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Simon Artmann
Erik Daugaard
Mie Olander Hjort
Brian Olander Hjort
Rie Stysiek
Patrycja Popowska
Jan Sønderstgård
Jesper Therbo
Thomas Olsen
Michael Andersen
Martin Augustinussen
Morten Hansen
Lissi Nielsen
René Madsen
Helge Hansen

Næstved Cykel-Motion på strava.com