Succeshistorie
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Her en lille historie fra vores klubblad nr. 1. 2014, skrevet af Kristian Skov-Andersen:

skov andersen

 Bare 700 km blev det til i hele 2012. Så jeg tøvede, da gamle venner fra Vordingborg Handelsskole i februar '13 foreslog mig at deltage i Etape de Tour 2013 i juli. Den 22. etape i 2013-touren kørt som motionsløb med 12.000 deltagere - 14 dage før det rigtige tour-felt skulle køre den. Vi vurderede at der nok skulle 2.500 km i benene, hvis det skulle kunne lade sig gøre. 2500/20 uger til start = 125 km om ugen, kunne jeg hurtigt regne ud. En af mine kunder, Ebbe Jensen fra Revision Vadestedet i Næstved, som cykler i klubben i Haslev, mente vist at jeg var tosset.. givet de 3.600 højdemeter og at jeg på ingen måde var i form. Og som han sagde: hvis jeg endelig skulle træne så mange km, skulle jeg køre i klub. Det duede ikke at kværne så mange km alene på landevejen. Se det var et godt råd!

Så snart sæsonen startede i Næstved Cykel-Motion, var jeg klar. Husker tydeligt den første søndagstur med hold 3 over ca. 70 km med sne i vejsiderne. Og mange venlige vink og bemærkninger ikke mindst fra Finn Rygaard, som jeg siden hen skulle følges med til Appenæs efter mange træningsture og danne par med ved par-stjerneløbet i juni. Langsomt lærte jeg folk at kende på hold 2, som jeg ret hurtigt skiftede til. Oksen ude fra Holmegård, Mike Gydesen, var en rigtig god kammerat, lige indtil vi begyndte at spille wordfeud. Han gav mig læsterlige tæv. Desværre kan man ikke punktere i wordfeud. Michael Møller fik jeg også for altid noget tilfælles med, efter at vi begge blev sat på en hård træningstur, og hjalp hinanden hjem. Samme type oplevelse med Kenneth Legér, På 150km-turen i regn og blæst faldt jeg i snak med Carsten Sønder og vi fulgtes hjem. Og i Fuglebjergløbet kom Keld og jeg alene afsted på Menstrup-bjerget, og måtte i 2 omgange give alt for at køre op til nye grupper i modvinden. Fra klubmesterskabet husker jeg udover Mikes defekt at Søren Voltzman havde fejet samtlige sving inden løbet. Flot. Hullerne i vejen var dog ikke lappet ;)
Løbet i Frankrig gik godt. Jeg fik kørt 2.800 km og tabt 6 kg som optakt, og mine følgesvende havde ikke fulgt rådet om at køre i klub. Så de blev sat på det sidste bjerg Semnoz ved Annecy eller før. Selvom en af dem havde brugt flere penge på at opgradere sin cykel før løbet, end min alu-cykel har kostet fra ny. Med gns. 8,5% stigning var Semnoz 2013-tourens stejleste foran Alp de Huez med 8,4%.

Tilbage i Næstved var jeg pavestolt men afslog, da formanden en søndag foreslog mig at køre med på hold 1. Wow.. big deal. Inden længe fik Carsten Sønder og jeg dog en aften midt i feltet aftalt at køre med på hold 1 et par dage senere, og kunne oven i købet følge med. Jeg fik dog også oplevet at blive tabt af feltet efter en føring en aften ved Præstø Fjord, og kunne ikke køre op og melde pas. Heldigvis var John Larsen lige så lettet over mit velbefindende, som irriteret over min manglende framelding, da han kontaktede mig senere samme aften. Feltet havde ledt efter mig længe. Godt vi har en facebook-gruppe, hvor man kan undskylde sin brøde.

Jeg er ikke blevet en del af MTBflokken, men behøver vist ikke at fortælle at jeg glæder mig til vi igen ruller på landevejen. Indmeldelsen i Næstved Cykel-Motion var en af mine bedste beslutninger i 2013. Det betaler sig at træne.

Husk

 

Træning fra 1. april

Vi er nu tilbage i Rådmandshaven. Træning tirsdage og torsdage kl. 18:00. Søn- og helligedage kl. 9:00.
Team Q onsdage kl. 17:30 og lørdage kl. 9:00.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen
Dennis Ango Jeppesen
Jørgen Groth
Susanne Boesen
Christina Nielsen
Ole Hald
Helle Skovdal
Helle Holm

Næstved Cykel-Motion på strava.com