Træn med hos os
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Landevejen er vores primæere diciplin men uanset om du er til landevej eller MTB i skoven skal du være velkommen.

Vi er for tiden mere end 300 medlemmer men der er sagtens plads til dig også. Vores medlemmer har vidt forskellige formål med at være hos os. Vi har medlemmer der møder op til træning med henblik på at koble af fra hverdagen med socialt samvær og kammeratlig hygge. Vi har også medlemmer der træner med henblik på deltagelse i motions cykelløb og andre større udfordringer. Alle formål er gyldige og lige vigtige og indeholdt i klubbens formålsparagraf.

Ud over den daglige træning så følges vi ad ud til diverse løb i sæsonen og klubben yder et stort tilskud ved køb af vores klubtøj.

Det koster p.t. kr. 250,- om året at være medlem. Samtidig med indmeldelse bedes du indbetale første års kontingent via Mobile Pay til nummer 43 407 ved afslutningen af indmeldelsesformularen. Det er dog også muligt at overføre beløbet til vores bank konto 9819-4582233891.

Du kan melde dig ind her. Du er også velkommen til først at kontakte en fra bestyrelsen. Eller du kan blot møde op til træning og spørge efter et medlem af træningsudvalget, MTB udvalget eller bestyrelsen. Så skal vi sørge for at tage godt i mod dig.

Både mænd og kvinder er meget velkomne. Alder minimum 18 år.

Læs mere om træning på landevejen her og i skoven her.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen
Dennis Ango Jeppesen
Jørgen Groth
Susanne Boesen

Næstved Cykel-Motion på strava.com