Træn med hos os
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Landevejen er vores primæere diciplin men uanset om du er til landevej eller MTB i skoven skal du være velkommen.

Vi er for tiden mere end 250 medlemmer men der er sagtens plads til dig også. Vores medlemmer har vidt forskellige formål med at være hos os. Vi har medlemmer der møder op til træning med henblik på at koble af fra hverdagen med socialt samvær og kammeratlig hygge. Vi har også medlemmer der træner med henblik på deltagelse i motions cykelløb og andre større udfordringer. Alle formål er gyldige og lige vigtige og indeholdt i klubbens formålsparagraf.

Ud over den daglige træning så følges vi ad ud til diverse løb; til nogen af disse yder klubben et tilskud og hjælper også med at minimere omkostningerne til transport.

Det koster p.t. kr. 300,- om året at være medlem. En familie på samme bopæl kan blive medlemmer for kr. 450,- via et familiemedlemskab. Familiemedlemskab udgår dog som medlemstype fra og med 2019. Samtidig med indmeldelse bedes du indbetale første års kontingent via Mobile Pay til nummer 43 407 ved afslutningen af indmeldelsesformularen. Det er dog også muligt at overføre beløbet til vores bank konto 9819-4582233891.

Du kan melde dig ind her. Du er også velkommen til først at kontakte en fra bestyrelsen. Eller du kan blot møde op til træning og spørge efter et medlem af træningsudvalget, MTB udvalget eller bestyrelsen. Så skal vi sørge for at tage godt i mod dig.

Både mænd og kvinder er meget velkomne. Alder minimum 18 år eller følge med forældre via familiemedlemskab.

Læs mere om træning på landevejen her og i skoven her.

Husk

 

Træning fra 1. oktober

MTB lørdage kl. 10 og racer søndage kl. 10.
Som altid fra Kildemarksvej 70.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Simon Artmann
Erik Daugaard
Mie Olander Hjort
Brian Olander Hjort
Rie Stysiek
Patrycja Popowska
Jan Sønderstgård
Jesper Therbo
Thomas Olsen
Michael Andersen
Martin Augustinussen
Morten Hansen
Lissi Nielsen
René Madsen
Helge Hansen

Næstved Cykel-Motion på strava.com