Den daglige træning
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Der skal ved enhver aktivitet sikres overholdelse af myndighedernes krav til størrelse på grupper samt afstandskrav.

På landevejen satser vi på at køre i hold på 12-14 motionister med en holdkaptajn. De forskellige hold kører i forskellig hastighed - hold 1 kører hurtigst, derefter følger hold 2 til 5.. Det er nogle gange lidt svært at få delt holdene, og det sker at der både kommer for hurtige og for langsomme med på de enkelte hold. Det er vigtigt at komme af sted med et hold der kører i en hastighed, man kan følge med i de 2-3 timer træningen normalt varer, og alle opfordres til at være realistiske og selvkritiske når de vælger hold. Ude på ruten er det holdkaptajnen der bestemmer rute og hastighed.

På hold 1, 2 og 3 vil der ofte være en eller anden form for struktureret træning. Det kan f.eks. være tekniktræning eller konditionstræning i en eller anden form, f.eks. som intervaltræning eller bakketræning. Træner og kaptajn er ikke nødvendigvis samme person.

I løbet af foråret vil der normalt være struktureret træning hver anden tirsdag for alle dem der har lyst til at deltage - ligegyldigt, hvilket hold man normalt kører på. Starttid her er kl. 17:45 - mødested er Rådmandshaven, bagerst på parkeringspladsen. Se i kalenderen for info om, hvilke dage det er. Tilmelding er ikke nødvendig. Typisk triller man samlet stille og roligt ud til en rundstrækning og kører nogen intervaller af forskellig slags, hvorefter man triller tilbage mod Næstved efter en kort evaluering. Træningsudvalget tager sig af planlægning og instruktion.

Normal træning for blandede hold med mænd og kvinder er tirsdage og torsdage kl. 18:00 samt søn- og helligdage kl. 9:00 fra sidste søndag i marts til sidste dag i september.

I september måned er start tidspunkt tirsdag og torsdag fremrykket til kl. 17:30 af hensyn til tidspunkt for solnedgang.

Fra 1. oktober til sæsonstart i marts mødes dem der har lyst til vintertræning på landevejen om søndagen kl. 10:00. Her køres normalt kun ca. 2 timer.

Al træning har udgangspunkt fra Rådmandshaven 20 i Næstved - kommunens administrationsbygning.

Hvis du har lyst til at køre andre dage, så spørg i vores forum og/eller på Facebook om ikke der er andre der vil med.

Der er hjelmtvang i klubben; du får ikke lov til at køre afsted med os uden hjelm. Derudover må du ikke anvende høretelefoner når du cykler sammen med os.

IMG 5251

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Grethe
Andrea Holm Hansen
Maria Andersen
Søren Jørgensen
Lene Gottlieb
Anders
Andreas Nielsen
René Skou Skafte
Thomas Sørensen
Thomas Kirk
Gitte Brøndel
Kasper Nordskilde
Lili Marlene Larsen
Jakob Brandt
Christian Gram Larsen

Næstved Cykel-Motion på strava.com