En holdkaptajns rolle
Hjælp

   NcM Logo  hvid

Hos Næstved Cykel-Motion er der altid en kaptajn som står for dagens træning. Der kan være to om opgaven, i så fald vil den ene være kaptajn (med mest at sige) og den anden løjtnant. F.eks. hvor kaptajnen står for ruten og dirrigering på turen kan løjtnanten stå for et eller flere træningspas.

En kaptajns rolle er:

  • at sørge for at alle kommer med både ud og hjem, med mindre andet aftales med den enkelte. Giv altid kaptajnen besked, hvis du af en eller anden grund vælger at køre væk fra holdet.
  • at sørge for bedst mulig sikkerhed. F.eks. ved at give kommandoer som "Linje" og "Se op venstre". Dette fritager ikke de øvrige på holdet for at hjælpe såfremt det er én af dem der opdager en fare som kræver lignende handling.
  • at instruere eventuelt nye der er med til træning første gang eller udpege en mentor til den nye som så står for oplæringen.
  • at evaluere træningsturen så vidt muligt.
  • at sørge for at holdets størrelse ikke overstiger ca. 12-14 ryttere.
  • at fremtræde rolig, beslutsom og myndig.
  • at gå foran med et godt eksempel - f.eks. ved at bevare roen såfremt der er optræk til konflikt mellem rytterne eller mellem ryttere og andre trafikanter.
  • at tilse, at kørsel foregår efter færdselsloven.

Du finder en liste over vores kaptajner her. (Kræver du er logget ind). Når du er logget ind, kan du ligeledes se, hvem der har sat sig på som kaptajn en bestemt dag - det finder du via menuen Jeg er medlem--> Kaptajn og løjtnant og så det hold du kører på.

Husk

 

Træning fra 25. marts

Vi er tilbage på sommerkøreplanen med træning tirsdage og torsdage kl. 18:30 samt søn- og helligdage kl. 9:00. Er det helligdag på en tirsdag eller torsdag er det kl. 9:00. Grundlovsdag regnes som en helligdag i denne forbindelse.
Som altid fra Næstved Kommunes administrationsbygning i Rådmandshaven.

 

FAQ

Har du et spørgsmål du ikke lige finder et svar på, så prøv søgefunktionen på siden eller vores FAQ.

 

Klubtøj

Når du køber strømper og bagskærme i vores gamle webshop så husk du selv skal hente det hos Fri Bikeshop i Ringstedgade.

 

Blog på hjemmesiden

Det er vigtigt vi til stadighed publicerer nye artikler her på siden. Derfor - når du har været ude at opleve noget spændende så send et billede og en lille historie til webmaster. Du er også meget velkommen til at skrive historien selv direkte på hjemmesiden - det gør du når du er logget ind via menuen "Min menu" i logud boksen.

 

Upload billeder

Tag nogle billeder når du er ude med din cykel og upload dem til hjemmesiden her. Kræver at du er logget ind. Der går kort tid før de er synlige - webmaster skal lige publicere dem. Du er også velkommen til at sende dem til webmaster i stedet.

 

Referater m.v.

Du finder seneste referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her. (Kræver log ind).

 

Støt vores annoncører

Medlemslogin

Kun medlemmer af Næstved Cykel-Motion kan logge ind. Mangler du login så skriv til webmaster.

Opslagstavlen

Annoncer

Velkommen til

Martin Augustinussen
Morten Hansen
Lissi Nielsen
René Madsen
Helge Hansen
Flemming Kildelund
Anders Risager
Henrik Dedenroth Andersen
Børge Grahn Nielsen
Frederik Hansen
Dorte Haslund
Jakob Diness Mikkelsen
Henrik Christensen
Kenneth Mørk Chmielowski
Lars Petersen

Tilmelding til nyhedsmail

Nyhedsmail sendes 4 - 6 gange om året. F.eks. når det er muligt at tilmelde sig et løb eller et arrangement.
Afmelding er til enhver tid muligt. Tilmeld dig ikke, hvis du er medlem af klubben.

Næstved Cykel-Motion på strava.com